در این کوکو، از سیب زمینی خام و پورهی آن استفاده شده است...
مواد لازم:
سیب زمینی خام رنده شده یک و نیم فنجان
آرد یک فنجان
پوره سیب زمینی آب پز شده یک فنجان
تخم مرغ 1 عدد
سرشیر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون یک چهارم فنجان
روش تهیه:
* سیب زمینی رنده شده را با آرد ترکیب کنید و کاملاً به هم بزنید.
* سپس پورهی سیب زمینی را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
* در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ و سرشیر را کاملاً با هم مخلوط کنید.
* بعد آنها را داخل ترکیب سیب زمینی بریزید و خوب به هم بزنید.
* روغن زیتون را روی حرارت، گرم کنید.
* ترکیب سیب زمینی را با قاشق غذاخوری داخل روغن بریزید و آن را در ظرف به شکل دایره های هم اندازه با قطر 5 سانتیمتر دربیاورید. هر دو طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
غذا آماده است. میل بفرمایید!