پاسخ به:دل نوشته های راسخونیا
در جلسه امتحانِ عشق من ماندهام و یک برگۀ سفید! یک دنیا حرف ناگفتنی و یک بغل تنهایی و دلتنگی.. درد دل من در این کاغذ کوچک جا نمیشود! در این سکوت بغض آلود قطره کوچکی هوس سرسره بازی میکند! و برگۀ سفیدم عاشقانه قطره را در آغوش میکشد! عشق تو نوشتنی نیست.. در برگهام، کنار آن قطره، یک قلب میکشم! وقت تمام است. برگهها بالا...
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
ان که برگشت و جفا کرد و به هیچم بفروخت... به همه عالمش از من نتوانند خرید!...
چه تلخ محاکمه می شود زمستان ... که برای جان دادن به درخت ، جان می دهد ! و چه ناعادلانه کمی آنطرف تر همه چیز به اسم بهار تمام می شود
دوست دارم راسخون
روزی هزار بار ببینی و آنقدر بزرگ باشد
که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی . . .
از فکر کردن به تو ..
مثل رد کردن آهنگی که
خیلی دوستش دارم .
چه مسخره بود سوالهای امتحانی که : لطفاجای خالی راپرکنید... من اگرمیتوانستم جای خالی توراپرمی کردم..
پاسخ به:دل نوشته های راسخونی ...
خدايا چه بيحساب بر ما ميبخشي و ما چه حسابگرانه تسبيحت ميگوييم کاش از شمارش دانه هاي تسبيح دست برداريم و فقط يکبار بيحساب تو را بخوانيم!
خواهم زخدا که بی وفایم نکند/\غرق گناهم ولی رهایم نکند/\یک خواسته دارم زخدای متعال/\در هر دو جهان از خودش جدایم نکند....!
عمریست که از حضور او جاماندیم. در غربت سرد خویش تنها ماندیم. اومنتظر است تا که ما برگردیم. ماییم که در غربت کبری ماندیم.
آدمی در آغوش خدا غمی نداشت،پیش خدا حسرت هیچ بیش و کمی نداشت،دل از خدا برید و در زمین نشست،صد بار عاشق شد و دلش شکست،به هر طرف نگاه کرد راهش بسته بود،یادش آمد دل خدا را شکسته بود.
قدر لحظات رو باید دانست
باز آي كه جانم به جمالت نگران است~باز آي كه دل در غم هجران به فغان است~باز آي كه بي روح تو اي نور دو ديده~سيلاب به چشم من سرگشته روان است اللهم عجل لوليك الفرج
شادی راهدیه کن به کسانی که آن راازتوگرفتندعشق بورزبه آنهاکه دلت راشکستنددعاکن برای آنهاکه نفرینت کردندبهارشووبخندکه خداهنوزآن بالاباماست
یوسف میدانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به اميد او به سوی درهای بسته دويد و تمام درهای بسته برایش باز شد، اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو خدای تو و یوسف یكیست...