پاسخ به:مبحث چهل و یکم صالحین: پیشواز بهاران
گل بی رخ یار خوش نباشد بی باده بهار خوش نباشد طرف چمن و طواف بستان بی لاله عذار خوش نباشد رقصیدن سرو و حالت گل بی صوت هزار خوش نباشد با یار شکر لب گل اندام بی بوس و کنار خوش نباشد هر نقش که دست عقل بندد جز نقش نگار خوش نباشد جان نقد محقر است حافظ از بهر نثار خوش نباشد
جمال یوسف،
ثروت قارون،
حکمت لقمان
و ملک سلیمان
و عاقبتبخیری را آرزومندم
لبهای تو سوره سوره تفسیر خداست چشمان تو بی ریاتر از آینه هاست ای سبزترین سبزترین سبزترین سیمای تو سین هشتم سفره ی ماست
تو قول بده با همین بهار خواهی آمد ، من هر روز خانه ی دلم را تکان خواهم داد !!!
آمد بهار و گلرخ من در سفر هنوز خندید و ابر چشم من از گریه تر هنوز آمد درخت گل به بر اما چه فایده ؟ کان سرو گلعزار نیامد به بر هنوز
چون لاله به نوروز قدح گیر به دست با آن گل نرگسی گرت رخصت هست میکوش به خدمتش که آن نوح نجات بر اوج فراز می برد ذره پست
صد مبارک به تو آن عید که فردا باشد نوروز نوید وصل دلها باشد امید که با فضل خداوند جلی سال فرج مهدی زهرا باشد
خوشا به حال سال 92 ، ماه دوازدهمش را دید و عمرش به سر رسید ! میترسم عمرم به سر برسد و ماه دوازدهمم را ندیده باشم …
بی تو اینجا همه در حبس ابد تبعیدند سالها هجری و شمسی همه بی خورشیدند سیر تقویم جلالی به جمال تو خوش است فصلها را همه با فاصله ات سنجیدند تو بیایی همه ساعتها ، ثانیه ها از همین روز همین لحظه همین دم عیدند
آسمان غرق خیال است کجایی آقا ؟ اولین جمعه سال است کجایی آقا ؟ یک نفس عاشق اگر بود زمین می فهمید عاشقی بی تو محال است ، کجایی آقا ؟
یادمان باشد اگر حال خوشی پیدا شد جز برای فرج یار دعایی نکنیم !
در بهاری که پر از معجزه و احساس است هفت سینم ، سین سیمای تو را کم دارد
یا رب عید است عطا بر همه ده بر ماتم و اندوه همه خاتمه ده پایان غم همه ظهور مهدیست تعجیل فرج به مهدی فاطمه ده
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد
بهار همه طراوتش را مدیون یک گل است : گل زیبای نرگس …