0

توکل بر خدا

alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1003

توکل بر خدا

توکل بر خدا
روایت فرموده شیخ بزرگوار ثقة الاسلام کلینی_ به اسناد خود از حضرت صادق (ع):
 کسی که به او سه چیز داده شده، از سه چیز محروم نمیشود. کسی که به او شکر گزاری داده شده، افزونی هم داده میشود، و کسی که به اوتوکل داده شده، کفایت هم داده میشود. سپس فرمود: ایا کتاب خداوند را خوانده ای که: (کسی که بر خداوند توکل کند، پس خدا بر او بس است) و فرمود: (اگر شکر گزاری کنید، نعمت شما را افزایش میدهم) سوره ابراهیم ایه 7، و فرمود: (بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را). سوره غافر ایه 60 
راوی گفت: از حضرت موسی بن جعفر (ع) پرسیدم از معنی این سخن خدا که:( و کسی که بر خدا توکل کند، پس خدا او را بس است). پس امام فرمودند: توکل بر خدا  دارای درجاتی است، از ان جمله اینکه بر خداوند در تمام کارهایت توکل کنی، پس انچه با تو کرد، از ان راضی باشی، بدانی که تو را از نیکویی و فضل منع نکند و بدانی که  همانا فرمان در ان کارها، از ان اوست. پس بر خدا به واگذاشتن تمام امور به او، اعتماد و توکل کن، و در ان کارهایی که در حق تو انجام داده و در غیر انها، به وی اطمینان کن .
( اصول کافی جلد 2 باب 32 از کتاب الایمان و الکفر) 
یک شنبه 11 اسفند 1387  9:17 AM
تشکرات از این پست
ghari_seddigh
ghari_seddigh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 187
دوشنبه 12 اسفند 1387  11:13 AM
تشکرات از این پست
alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1003

پاسخ به:توکل بر خدا

احادیثی درباره توکل
حضرت علی فرمودند: برای ایمان چهار رکن است: توکل بر خدا، و واگذاری کارها به او ، و تسلیم بودن در مقابل امر خدا، و راضی بودن به قضای خدا.
ابو بصیر از حضرت صادق نقل می کند که: ان حضرت به من فرمودند: هیچ چیزی نیست، مگر اینکه حدّی دارد. ابو بصیر گفت: به امام (ع) عرض کردم: حّد توکل چیست؟ امام (ع) فرمود: یقین. گفتم: حّد یقین چیست؟ فرمود: اینکه با وجود خدا، از چیزی نترسی.
پیامبر (ص) از جبرئیل از تفسیر توکل پرسش کردند ، پس جبرئیل گفت: توکل یاس از آفریدگان است، و اینکه انسان بداند که مخلوق به ضرری میرساند و نه نفعی، و نه عطا میکند و می بخشد و نه منع میکند و محروم میدارد.
از مستدرک الوسائل
چهارشنبه 14 اسفند 1387  3:15 PM
تشکرات از این پست
sajad1991
sajad1991
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1356

پاسخ به:توکل بر خدا

کاش شیوه ی درست توکل بر خدا در امور در بین مسلمانان رایج شود

الا ان نصرالله قریب
آگاه باشید یاری و نصرت خداوند بسیار نزدیک است
پنج شنبه 15 اسفند 1387  8:04 AM