اين روزها مصادف شده با روز ميلاد مبارک عقليه بني هاشم، حضرت زينب کبرى سلام الله عليها که در روز پنجم جمادى الاول سال 5 يا 6 هجرت در مدينه چشم به جهان گشود.
همان طور که در تصوير نيز ديده مي شود، به رغم اوضاع نسبتا نابسامان سوريه، اما عاشقان و پيروان اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام به مناسبت ميلاد مبارک عمه سادات، حرم مطهر آن حضرت را چراغاني کرده تا به همين مناسبت، تولي و ابراز شادي کنند.
لازم به ذکر است، به همين مناسبت نيز قرار است، امشب (شب جمعه) که مصادف است با شب ميلاد مبارک آن حضرت، مراسم جشني با حضور شيعيان و عاشقان اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام در حرم مطهر عقيله بني هاشم عليه السلام برگزار شود.
گفتني است، در کتب تاريخ اسلام آمده: خبر تولد حضرت زينب سلام الله عليها که نوزادي عزيز بود، به گوش رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم رسيد. رسول خدا براى ديدار او به منزل دخترش حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها آمد و به دختر خود فاطمه سلام الله عليها فرمود: ((دخترم، فاطمه جان، نوزادت را برايم بياور تا او را ببينم)).
حضرت فاطمه سلام الله عليها نوزاد کوچکش را به سينه فشرد، بر گونه هاى دوست داشتنى او بوسه زد، و آن گاه به پدر بزرگوارش داد. پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم فرزند دلبند زهراى عزيزش را در آغوش کشيده صورت خود را به صورت او گذاشت و شروع به اشک ريختن کرد. فاطمه سلام الله عليها ناگهان متوجه اين صحنه شد و در حالى که شديدا ناراحت بود از پدر پرسيد: پدرم، چرا گريه مى کنى؟!
رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرمود: ((گريه ام به اين علت است که پس از مرگ من و تو، اين دختر دوست داشتنى من سرنوشت غمبارى خواهد داشت، در نظرم مجسم گشت که او با چه مشکلاتى دردناکى رو به رو مى شود و چه مصيبت هاى بزرگى را به خاطر رضاى خداوند با آغوش باز استقبال مى کند)).
در آن دقايقى که آرام اشک مى ريخت و نواده عزيزش را مى بوسيد، گاهى نيز چهره از رخسار او برداشته به چهره معصومى که بعدها رسالتى بزرگ را عهده دار مى گشت خيره خيره مى نگريست و در همين جا بود که خطاب به دخترش فاطمه سلام الله عليها فرمود: ((اى پاره تن من و روشنى چشمانم، فاطمه جان، هر کسى که بر زينب و مصايب او بگريد ثواب گريستن کسى را به او مى دهند که بر دو برادر او حسن و حسين گريه کند.))