پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
واقعا!!! من روزی 4/5 دقیقه میخندم !! حیف شدا باید تلاشمو بیشتر کنم
اینم هفت سین گروه ریاضی
سری
سینوس
سکانت
ساین
سهمی
ساروس
سیگما
:)
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
ﺳﺎﻝ 93 ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺒﻪ!
"ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺷﺎﻫﺰﺍﺩﻩ ها"
:)))))))))))
تو تاکسی نشسته بودیم یارو داشت سیگار میکشید،
بهش گفتم: هیچ میدونی 30 درصد ضررش به تو میرسه 70 درصدش به من؟؟؟؟
گفت: خب بیا تو بکش :|
تا حالا تو عمرم اینجوری بدجوری قانع نشده بودم :|||||||
ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺑﻪ ﻋﺮﻭﺳﮑﺎﻡ ﺍﻧﻘﺪ ﺯُﻝ ﻣﯿﺰﺩﻡ ﺗﺎ ﻣﭽﺸﻮﻧﻮ ﺣﯿﻦ ﺗﮑﻮﻥ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺑﮕﯿﺮﻡ ! ﯾﻪ ﻫﻤﭽﯿﻢ ﺁﺩﻡ ﺧﺠﺴﺘﻪ ﻭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺍﻟﻌﻘﻠﯽ ﺑﻮﺩﻡ ﻣﻦ
یکی از لذتای زندگیمم اینه که عید مهمون که اومد خونمون هرچی میوه و آجیل هست بزارم رو میز بعد بگم … “همه گزینه ها روی میزه ” “all option on the table” از خودتون پذیرایی کنید!!!!!
(حلزون اگر از روی لبه تیز تیغ هم رد بشه آسیبی نمیبینه!) این جمله رو روزی هزاربار میشنوم! گفتم 1 بار امتحان کنم, حلزونو گذاشتم رو تیغ از وسط نصف شد مُرد! دارم فک میکنم تیغش تیز بود یا حلزونش شل بود؟!
تصویر خنده دار دختران و زنان قاجاری در حال شکلک در آوردن
به پسته ها بگید اگه چیز خنده داری هست
بگن گردوها هم بخندن
لامصب این گردو ها خیلی عصبین
ﻭﺳﺎﯾﻞ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ۳۰ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻥ : ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﻋﯿﻨﮏ ﮔﺮﺩ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﯿﭻ … ﺑﺎﻭﺭ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺳﺘﺎﯾﺶ ﺑﭙﺮﺱ
این آرایشگاه زنونه ها به اندازه پیچ و مهره هوایپما آپشن داره حالا سلمونی مردونه میری میگه سر یا صورت !؟
ﺎﺩﺵ ﺑﺨﯿﺮ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﻭﺯ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺟﺰ ﻣﻦ ﺭﻓﺘﻢ ﭘﯿﺶ ﻣﺪﯾﺮ ﮔﻔﺘﻢ ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﯿﻢ !؟ ﯾﻨﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﮕﯽ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻣﻨﮕُﻼﺯﯾﺴﺎﺯﯾﻮﻡ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ !
یکی از خاطرات دهه شصتیا رفتن به مدرسه حتا در صورت بارش سنگ از آسمونِ !
آقا امسال عیدی 5 تومنی بمون دادن چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
.
به نظرم یه جور تحقیره!!!
مطمئنم سال جدید سال خوبی خواهد بود
حالا این وسط بنزین میشه هزار تومن،تورم داریم؛و هفت هشت تا گل هم از آرژانتین میخوریم که زیاد مهم نیستن!!!!!!!