پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
همیشه سعی کن عاشق یه گوساله ای بشی که وقتی بزرگ شد " گاو " نشه!
قدر لحظات رو باید دانست
این کمبود دوماد فقط مختص آدمها نیستا قربون خدا، دریا پر عروس دریایی اونوقت دریغ از یه داماد دریایی ------------------------------------------------------------------- زندگی همیشه در جریانه، ولی مشکل اینجاست که ما رو در جریان نمی ذاره
مگه عمر پشه سه چهار روز نیست؟ پس چطوری توی این چند روز می تونه یاد بگیره که مگس کش دید، باس قایم شه؟ ------------------------------------------------------------------- پشت چراغ قرمز یه گدایی اومده کنار ماشین می گم برو اونور پول ندارم، می گه نمی گفتی هم از قیافت معلوم بود! ------------------------------------------------------------------ خدایا هیچ جوونی رو از در هیچ یخچالی ناامید برنگردون ------------------------------------------------------------------- الان که نه کولر روشنه نه بخاری، باباها نمی دونن باس دقیقا چیکار کنن تو خونه؟ هی الکی راه می رن و در کابینتا رو باز و بسته می کنن ------------------------------------------------------------------- كسي كه دانشگاه شريف درس ميخونه و كنارش حوزه علميه هم ثبت نام ميكنه ابله نيست، خوب فهميده كه كنار علم ثروت هم لازمه ------------------------------------------------------------------- من هرچی صبر کردم زندگی بیفته رو غلتک خبری نشد الان منتظرم که غلتک بیوفته روم خلاص شم بره
اگر لاریجانیها برادر دیگه ای هم دارن بگن ما طاقتشو داریم ------------------------------------------------------------------- اینجا ؛ همه نسل ها ؛ نسل سوخته هستند ... فقط درصد سوختگی فرق می کند و محــلّ سوختگی ...
نقش معلم پرورشی تو مدرسه مث نقش مداد سفید تو مداد رنگیاست! ------------------------------------------------------------------- الله اکبر همیشه معنی خدا بزرگ است نمیده!!! بعضي وختا معانی از قبیل صدای تلویزیون رو کم کن، زیر گاز رو خاموش کن، از توی اون یخچال چی میخوای ذلیل شده و... رو هم میده!!! بعله ------------------------------------------------------------------- دقت کردین تو این مملکت که هیچیش درست کار نمیکنه... این دستگاه های خودپردازش درست کار میکنه... نشد یه بار یه هزاری بیشتر بده بیرون...!!! -------------------------------------------------------------------
بعضیام هستن خیلی به حلال و حرام مقیدن
نه واسه اینکه نون حلال بخورن ،نه.
.
واسه اینکه بفهمن چی حرامه دقیقن برن دنبال همون!!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
تفاوت در نگاه ماست !!!!
عصر یک جمعه ی دلگیر دلم باز گرفت
که بگویم ، بنویسم که چرا عشق به انسان نرسیده است ...
اینایی که همه چیزو رو دسکتاپ سیو میکنن
. همونایی هستن که از راه میرسن .
شلوارشونو پرت میکنن گوشهی اتاق !
گفت و گوی دو تا دختر امروز تو تاکسی :
- میگم دنیاجون فرق سرچ با دانلود چیه؟؟
+ فرق خاصی نداره سرچ انگلیسیه ولی دانلود آمریکاییه
- خوب معنی دوتاشون چی میشه؟؟
+ فکر کنم همون اینترنت خودمون باشه
ـ واااایی میسی عزیزم تو مخ کامپیوتری
:|
دﯾﺸﺐ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺁﮊﺍﻧﺲ،ﻣﯿﮕﻪ:
ﻣﺎﺷین ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ؟!
ﻣﯿﮕﻢ: ﻧﻪ !! ﺍﻣﺸﺐ ﺷﺐ ﻣﻬﺘﺎﺑﻪ ﺣﺒﯿﺒﻢ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ............
حيف نون ساعت نه شب که مي شه سطل آشغال ويندوزش رو خالي مي کنه!
دنیا برای من یعنی:
پسرم مهدیار
به حيف نون مي گن: اسم دکترت چيه؟ مي گه: ترابي. مي گن: اسم کوچيکش چيه؟ مي گه: فيزيو!