پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
کُرکدیلا با اون هیکل خجاتت نمیکشن... تخم میزارن :|
قدر لحظات رو باید دانست
عشق مجازی
اگه می خواهید روز زن بخاطر نگرفتن هدیه دچار افسردگی نشوید این جمله را روزی 7مرتبه تکرار کنید :
من گل همیشه بهارم از کاکتوس انتظاری ندارم
خندیدن تو روحیه خیلی تاثیر داره
سرعت اینترنت !!
فقط سوالی که بوجود میاد اینکه که عایا داخل آمریکا هم مشکل سرعت اینترنت دارن ؟؟
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
یادش بخیر ﺗﻘﻠﯿﺪ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ…ﻣﯿﻤﻮﻥ ﺟﺰﻭ ﺣﯿﻮﻭﻧﻪ… ﻣﺜﻼ ﺍﮔﻪ ﻧﻤﯿﮕﻔﺘﻦ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﺟﺰﻭ ﺣﯿﻮﻭﻧﻪ… ما ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ ﺟﺰﻭﻩ ﺣﺒﻮﺑﺎﺗﻪ ؟
دقت کردین 90% آدما صبِ زود با اخم میرن دستشویی ؟؟!! خب اخم نداره که ..! دوس نداری نرو ..!
ﺁﯾﺎ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻣﺨﺘﺼﺮﺗﺮﯾﻦ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ؟ ﻣﺜﺎﻝ: ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺟﻤﻠﻪ ﯼ «ﻣﯿﺮﯼ ﺳﺮﯾﻊ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﯼ ﻭ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﯼ» ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﺍﺳﺖ: « ﺍﻭﻣﺪﯾﺎ »
یه بار تو اینترنت داشتم میگشتم بابام اومد پشت سرم مجبور شدم کل Help ویندوز رو بخونم، این ویندوز اگه بدونید چه قابلیت هایی که نداره)))
از بعضیا میپرسی اسم بچه تونو چی گذاشتید ؟ یه چیزی میگن که مجبور میشی بعدش بپرسی به سلامتی حالا دختره یا پسر ؟!
تـو جـاده داری میـری بعـد تـابلـو زده “خطـر ریـزش کـوه” خـو الان دقیـقا چـی کـار بایـد بکنیـم ؟! بـریـم ؟! نـریـم ؟! چـراغ خامـوش بریـم ؟! پیـاده شیـم هـل بدیـم ؟! زنـگ بزنیـم راه و تـرابـری ؟! چیکار کنیم خـو !!!
چند ساله دیگه مثلن از یکی میپرسی شما کجایی هستید ؟؟ میگه : . . . . . . . . ما اصالتن فیسبوکی هستیم ولی خودم تو راسخون بزرگ شدم!!!
نوع اسامی ﺍﺯ ﺩﻫﻪ 50ﺑﻪ ﻗﺒﻞ: ﺯﯾﻨﺐ / ﺍﮐﺮﻡ/ ﻣﻠﻮﮎ/ ﺑﻄﻮﻝ/ ﮐﻮﮐﺐ/ ﺳﮑﯿﻨﻪ/ ﻓﻮﺯﯾﻪ / ﺯﮐﯿﻪ / ﮐﻠﺜﻮﻡ ﺩﺭ ﺩﻫﻪ 60: ﺯﻫﺮﺍ/ ﻓﺎﻃﻤﻪ/ ﺣﺪﯾﺚ / ﻓﺮﯾﺒﺎ / ﻟﯿﻼ / ﺳﻤﯿﻪ / ﺭﺍﺿﯿﻪ / ﻣﻨﺼﻮﺭﻩ ﺩﺭ ﺩﻫﻪ 70: ﻫﺎﻧﯿﻪ / ﻓﻬﯿﻤﻪ / ﺁﺭﺯﻭ / ﻣﺮﯾﻢ/ ﺳﺎﺭﺍ / ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ / ﮐﯿﻤﯿﺎ / ﺁﺗﻨﺎ ﺩﺭ ﺩﻫﻪ 80: ﯾﺎﺳﯽ/ ﭘﺎﺭﻣﯿﺪﺍ / ﺁﯾﺴﻮﺩﺍ / ﮊﯾﻨﻮﺱ / ﺳﯿﻨﻮﺱ/ ﮐﺴﯿﻨﻮﺱ/ ﭘﺎﻧﯽ / ﺷﺎﺩﻧﻮﺵ / ﭘﺎﺭﺳﯽ ﮐﻼ / ﺯﻣﺰﻡ / ﺭﺯﯼ / ﭘﻮﻧﯽ / ... ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺩﺍﺩ ﺩﻫﻪ 90 ﺑﺮﺳﻪ ... )))
یادش بخیر قبلا میگفتن مرد است و قولش.. . . حالا میگن مرد است و پولش..