پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
من چاق نیستم،
غذاهایی که میخورم دلشون نمیاد ترکم کنن؛ وابسته شدن بهم😂
ما عینکیا وقتی بارون میاد دو راه داریم!!✌️
یا عینکمونو برداریم و تار ببینیم!!👓😐
یا عینکمونو برنداریم و تار ببینیم!!😐😅🤦🏻♀️
یه بار رفتم کافه طرف گفت: چی میل دارید؟
گفتم: فعلا یه شمع بیار بتونم این مِنو رو بخونم😂😂
تاریخ امروز: ٠٠/١١/٢٢
بنظرم یه حرکتی بزنین حیفه😂😂
ویدیویی طنز از دغدغه های جذاب یک چوپان برای صرف صبحانه را ببینید.منبع:خبرآنلاین
دریافت ۴ MB
منبع : خبرآنلاین
امروز دوستم اومده بود خونمون مرغ رو از فریزر گذاشتم بیرون دوستم گفت میخوای مرغ درست کنی؟ گفتم پ ن پ خانوادش اومدن دنبالش از سرد خونه اوردمش بیرون. :):):):)
رفته بودیم بیرون داشتم اسمونو نگا میکردم داداشم پرسید داری اسمونو نگا میکنی؟؟ گفتم پَ نَ پَ دارم میزان اتمسفر اینجارو حساب میکنم
حیف که ثروت ندارم…
وگرنه مشتمو میکوبیدم به دیوار و میگفتم:
حاضرم همه ثروتم رو بدم فقط یه لحظه آرامش داشته باشم.
لامصب خیلی باکلاسه
😂😂
شمام این طورین ؟ گوشیتو چک میکنی ببینی ساعت چنده، بعد مجبور میشی دوباره چک کنی چون دفه اول اصلن دقت نکرده بودی
خوبه که تنها نیستم😐😂
شوخی پسرا ﺍﻭﻟﯽ :من ترمز ماشینشو میبرم یه ڪم دورِ هم بخندیم ﺩﻭﻣﯽ: ﺣَـﻠــــﻪ ﺩﺍﺩﺍ 😎👌 ﺷﻮﺧﯽ ﺩﺧﺘﺮﺍ: ﺍﻭﻟﯽ: ﻣﻦ ﻣﺪﺍﺩﺷﻮ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﻡ ﺗﻮ ﻧﮕﻮ ﺩﺳﺖ ﻣﻨﻪ ﺩﻭﻣﯽ : ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ
عجب هیجــــــــانی ﺑﺎﺷﻪ ﻋﺰﯾـــﺰززﻡ 😐😂
دو تا خلافکار حرفه ای با هم ازدواج میکنن بچشون یه دانشمند میشه... حالا میپرسید چرا؟ یادتون رفته...! منفی در منفی مثبت...
من برم به کشفیات بعدیم برسم😄😂
رفتم چترنجات بخرم گفتم اگه باز نشد چی؟
فروشنده گفت مشکل نداره بیارید تعویض میکنیم😐😐🤣
مهران غفوریان بازیگر طنز سینما و تلویزیون که مدتی پیش با تلاش و همت خود وزنش را پایین آورد و پس از آن نیز از یک حمله قلبی پشت سر گذاشت، حالا با کنایهای، جسورانه به موضوع کندی سرعت اینترنت اشاره کرده است. وی با انتشار متنی در فضای مجازی گفت: "دیگر با این سرعت اینترنت خیال ما پدر مادرها راحت شد. اگر یه موقع بچههایمان خدایی نکرده دسترسی پیدا میکرد به فیلمهای ۱۸+ تا بیاد وی پی آن نصب کنه دانلود کنه بعد آپلود کنه و بعد بیاد آن را ببیند با این سرعت اینترنت همون ۱۸ سالش میشود. آخیش خیالم راحت شد."