پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
جنگجویان گروه طالبان در ولایت تخار موی سر یک راننده تاکسی را به دلیل مدل غربی قیچی کردند. منبع: خبرفوری
264 256
کد خبر 1596363
« خنده داره یا نه »
گربهای برای مخفی شدن ابتکار جالبی به خرج داد و در اقدامی خندهدار به داخل محل نگهداری روزنامهها خزید.
۲۶۲۲۶۳
کد خبر 1596481
یه وقت زشت نباشه به نوشابه فانتا پرتغالی نارنجی رنگ میگیم نوشابه زرد
رئیس ستاد بحران لرستان در پاسخ خبرنگاری که پرسید چه تمهیداتی برای جلوگیری از خسارتهای احتمالی اندیشید گفت: مردم دعا کنند!! سیل با شنیدن این راه حل راه خودشو به اتاقش کج کرده و به کارهای بدش فکر کرد..
اعتراف میکنم امسال رئیس جمهور به من پیام تبریک نداد!!! یارانمو که قطع کردی . سهامم که نمیدی . عیدم که تبریک نمیگی . قیمه هارو چرا میریزی تو ماستا!
خُب مث اينكه امسال تعداد كشته شدگان توسط پرايد به حد لازم نرسيده خودشون از تو نمايندگى با مشت دست به كار شدن
یه وقت زشت نباشه... نوکیا ساده یه هفته شارژ نگه میداره ولی... گوشی لمسی یه روز. قدیما ساده بودیم ولی بادوام امروز پیشرفت کردیم ولی به زور یه روز زنده ایم
سال ها پیش دلم میخواست، رییس یه گروه مافیایی می شدم تا همه کله گنده های شهر ازم حساب ببرن! الان که بزرگ شدم فهمیدم اگر فقط برای کارمندی تو شهرداری تلاش میکردم، کارکردم بیشتر از او رییس مافیایی بود! #کی می خوان دست از ظلم کردنشون بردارن آخه؟؟!
یه بارم رفتیم خواستگاری یه دختر پولدار بابای دختره گفت احساس میکنم به خاطر مال ومنال منه که اومدین خاستگاری دخترم گفتم حالاما یه کم فضای خونه رونگاه کردیم، دلیل نمیشه این تهمت رو بزنین. گفت : به اون کار ندارم باباتون چرا دارن کف خونه رو متراژ میکنن ؟! خیلی بهم برخورد داداشمو از گاوصندوق آوردم بیرون و رفتیم
یه بار خواهرم آب گذاشته بود بجوشه بعد تلفنش زنگ خورد و تلفن رو جواب داد آب هم جوشیده بود یه لحظه میخواست بگه آب جوشید جوش و سوخت رو قاطی کرد گفت آب جوخت...هیچی دیگه یارو پشت تلفن از خنده توی ساعت قایم شده هر پنج دقیقه کوکو میکنه ماهم که پخش زمین شدیم از خنده?
واسه رفیقم دنبال خونه بودیم، با کلی وام و قرض ۵۰ تومن برای پول پیش جور کرده بود. تو یکی از این بنگاهها دو نفر داشتن یه مغازه ۲ میلیاردی رو معامله میکردن، فروشنده به خریدار گفت بخاطر گل روی شما ۱۰۰ تومن تخفیف دادم. رفیقم گفت ببین، اینا حتی گل روشون هم از کل دارایی من بیشتره.
یکی دیگه از خاطراتی که برای گرفتن گواهی نامه یادم اومد اینه که یه بار تو خیابون اصلی داشتیم میرفتیم سرهنگه گفت همین جا نگه دار.منم بحای اینکه بیام کنار، دقیقا همونجا وسط خیابون ماشینو نگه داشتم یعنی سرهنگه شوکه شد. باتعجب گفت این چکاریه جرا وسط خیابون نگه داشتی
یارو میره یه کلاغ میخره ...
میگن اینو میخوای چیکار؟
میگه میخوام نگه ش دارم ببینم راست میگن 300 سال عمر میکنه😂😅
میدونستین دیازپام وقتی خوابش نمیبره دوغ محلی میخوره 😉
خود دوغم وقتی خوابش نمیبره کتاب درسی باز میکنه 😂😂