پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
دقت کردین به هرکی سر سفره میگین نمک بده اول برای خودش میریزه؟؟؟؟؟؟
اعتراف میکنم یکی از سرگرمی های این روزام اینه که میگردم از این پستهایی که طرف یه خاطره که با نامزدش بوده رو تعریف میکنه رو پیدا میکنم بعد خودمو میزارم جای پسره(پسرم دیگه) بعد کاملا شبیه سازی میکنم محیطو کلا سر هر کدوم نیم ساعت وقت تلف میکنم
ب بعضی از مهمونا باید گفت : لامصب فک نمیکنی یکی تو اون اتاقه داره از دستشویی میترکه ؟! :/ لامصب پاشو برو چیچیو امشب اینجایین؟!
یک روزباباهه بچه اش رومینداره هوانمیدونی تاکجامیره☺☺☺☺
یک روزباباهه بچه اش رومیندازه هوابادمی بردش باخودش میگه بادآورده روبادمیبره
اگه چاق باشی چیپس و پفک بخوری، میگن نخور چاق تر میشی،
اگر لاغر باشی و بخوری میگن:همینارو میخوری که انقدر لاغری دیگه!!!😁😂😂😂😐😐
نمیدونم چرا هروقت میخوام یه فیلم که خیلی دوستش دارم رو نگاه کنم
مامانم جارو برقی رو روشن میکنه😭😭😁
مادرا به جز اینکه دو ساعت زودتر از اون ساعتی که بهشون گفتی بیدارت میکنن یه آپشن دیگه هم دارن
که هی میگن بیا غذا یخ شد میری سر میز میگه برنج دم بکشه غذا رو آوردم😂😂
چرا لامپارو روشن گذاشتین وقتی کسی استفاده ای ازشون نمیکنن (الکی مثلا من پدرم)
برا من وویسهای طولانی نفرستین چون به آخراش که میرسم یادم میره اولاش چیا گفته بودین😕
هنوز میلیونر نشده بودیم که میلیارد هم بی ارزش شد :|
اينكه با خودت حرف بزنى طبيعيه ولى اينكه جواب خودتو بدى صددرصد دیوانگیه😐😂
وقتی یه فیلم به یکی معرفی میکنم و طرف خوشش میاد یه جوری فاز برمیدارم که انگار فیلمو خودم ساختم😂
اونایی که با شلوار جین میخوابن رو هیچ بالا پایینی تو زندگی نمیتونه اذیت کنه😐🙄😂
چربی سوزی شکم و پهلو در 1 روز! راهی مناسب برای سوزاندن چربی های شکم و اطراف کمر بطوری که در کوتاهترین زمان از دست چربیهای اضافه خلاص شوید 1- مقداری برگ درخت زیتون خشک شده تهیه کنید 2-برگها را روی چربیهای اطراف شکم توسط یک دستمال بزرگ بپیچید 3- به اندازه یک استکان بنزین روی برگها بریزید بطوری که مرطوب شوند 4- با فندک یا کبریت برگها را آتش بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا چربیها به آرامی آب شوند واقعا عالی بود ✌️ یکی از دوستای ما انجام داده الان هفتمشه