پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
چجوری اشتهاتون میتونه کور شه؟ من ناراحت شم گشنم میشه ، خوشحال شم گشنم میشه ، عصبی شم گشنم میشه ، استرس بگیرم گشنم میشه ، حتی وقتی غذا میخورم هم گشنم میشه 😂
مامانم اومده میگه تو بیابا برادرت حرف بزن این زبون ادم سرش نمیشه.....!!!!!! 😟🐮
نفهمیدم به من فحش داد یابه اون 🤔😐
زنگ زدم کافى نت رفیقم برام انتخاب واحد کنه گفت چى بردارم ؟ گفتم دو واحد عمومى بقیه اش تخصصى یعنى پیازو سیب زمینى رو هم به این راحتى سفارش نمیدن
امنیت یعنی: اسرائیل ایرانو تهدید به جنگ کرده ۷۰٪ ایران کلا متوجه نشدن ۳۰٪هم دارن با خبر جوک میسازن😁
*ما معمولیا این که پول پول میاره رو تجربه نکردیم
عوضش ... خواب خواب میاره رو خیلی تجربه کردیم🙈
ﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﺎ « ﻣﻐﺰ » ﻧﺒﺎﺷﯿﻢﻫﺎ 😉 ﻧــــــــــــــﻪ 😁
ﻣﺎ ﻓﻘﻂ ﺧﺴﺘﻪ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﮐﻪ «ﻓـــــــﺮﺍﺭ» ﮐﻨﯿﻢ. 🏃🏃😔
ﺑﺎﺯ اگه «ﻗِﻞ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﻐﺰﻫﺎ» ﺑﻮﺩ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻣﺸﺎﺭﮐﺖ ﻣﯽﮐﺮﺩﯾم 😐😂✌️
چند ساله پولامو پس اندازه میکنم ماشین بخرم امروز زنگ زدم قیمت بگیرم هرچی قیمت میداد میگفتم کمتر چی داری؟ یارو گفت چقد پول داری؟
گفتم ۳۰ میلیون گفت یه تردمیل هست مال یه خانوم دکتر بوده روش پیاده روی میکرده خواستی بیا اونو ببر🤪😒😂😂
ترسناک تر از زني که دیگه غر نمیزنه رستورانیه که مِنوش قیمت نداره😐🙄😂
اعتراف میکنم هنوزم وقتی پاکن میخرم تا با خودکار و مداد سوراخ سوراخش نکنم نمیتونم باهاش چیزی پاک کنم حس میکنم از فضا اومده
یه بار اومدم به بقیه بفهمونم اگر من تو مهمونی نباشم اصلا به کسی خوش نمی گذره. الانم مدت هاست دیگه دعوتم نکردن. فک کنم دیگه مهمونی نمی گیرن.
یه بارم اومدم یه جایی یه سرمایه گذاری خیلی مختصر انجام دادم، بعد از ترس اینکه پولمو بالا بکشن ابطال زدم یعنی تا پوله برگرده به حسابم اینقد سایتشونو چک کردم که خودشون بهم پیاپم دادن نترس پول هر کی رو بخوریم پول تو یکی رو نمیخوریم
رفتم باغ وحش. از مسئولش پرسیدم قفس خرسا کجاست؟ گفت بازدیدکننده هستید؟
گفتم نه از اقوامشون هستم داشتم رد میشدم گفتم یه سلامی عرض کنم😐😂
به حیف نون میگن با ارّه برقی 100 تا درخت قطع کن
96 تا قطع میکنه خسته میشه. بهش میگن پاشو روشنش کن 4 تا دیگه بیشتر نمونده 🤔
میگه مگه روشنم میشه😳😂
یک آهنگ سنتی گذاشتم بعد رفتم دوش گرفتم، اصلاح کردم، شام خوردم، چای گذاشتم، یه دور رفتم بیرون و برگشتم
خواننده هنوز شروع نکرده بود به خوندن!😐
مرد اولی: امان از دست این زنها! زنم تمام دارائیمو برداشت و رفت!
دومی: خوش به حالت! زن من تمام دارائی مو برداشت و نرفت!😞😕 😂😂