پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
ﻓﺮﺽ ﮐﻦ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻣﯿﺸﺪ ﻫﻤﻪ ﻏﺬﺍﻫﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﺮﺩ ... ﺧﯿﻠﯽ ﮐﯿﻒ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ !!!! . . . . . ﺯﯾﺎﺩ ﮐﯿﻒ ﻧﮑﻦ!!! ﻣﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺳﺮﻋﺖ پایین ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺘﻮﻧﺴﺘﯿﻢ ﻧﻮﻥ ﺧﺸﻚ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﻨﯿﻢ:/
طرف با نیسان میره تو مغازه، افسر میاد کروکی بکشه، در گوشه افسره میگه :۵۰هزار تومن میدم بگو مغازه دار مقصره!!!
من از بچگی 1 ستاره رو تو آسمون نشون کرده بودم و میگفتم این ستاره منه
اما وقتی فهمیدم چراغ دکل مخابراته کمرم شکست 😞😂✌️
چجوریه؟ میفهمید رفتارمون سرد شده ولی نمیفهمید تقصیر خودتونه :)😐🤔
پسره نوشته بود: انگار تو قفسم... دلم گرفته از دیدن آدما... خسته شدم از آدما منم زیر پستش نوشتم: شب میام باغ وحش در قفستو باز میکنم برگردی به دامان طبیعت ! با اینکه بلوک شدم اما ارزششو داشت…
آقا مامان بزرگای الانو دیدید؟؟؟؟ لامصبا چیزایی که ما بلد نیستیم رو بلدن دیشب خونه فامیل بودیم تلگراممو چک کردم دیدم یکی با اپل که تو همین محدوده ست هکم کرده @_@ یهو وسط جمع داد زدم کی منو هک کرده ؟؟؟؟؟ مامان بزرگم گفت من ^_^ میخواستم ببینم چه ... میخوری اونتو ^_^ من -_- مامان بزرگم ^_^ جمع #_# و بااازززز هم مننن-_-
ناهار رفته بودیم خونه داییم،دو ساعت بعد از اینکه ناهار ته کشید زن داییم زنگ زد به عروسش گفت امروز واسه ناهار با مامانت بیاین اینجا!!!!!احتمالا میخواسته عروسش با زبونش ظرفای ناهار مارو بشوره
یروز تو خونه نشسته بودم پای کامپیوتر(اره کاپیوتر دارم) همیشه با داداشم سر بازی دعوا داریم! یروز بابام اومد گفت برو سر کوچه واستا که فلان کس داره میاد خونه رو بلد نیس منم بعد نیم ساعت فهمیدم سر کارم! پدر ما داریم .. من :-( برادرم:-)))) کامپیوتر:-))))
عمومو گودزیلایی داره۳سالشه با نام ثمین ازش می پرسیم ثمین پلنگ چ رنگیه می گه :صورتیه دیکه قسمت زجر آورش دیگه اشه ی جوری می گه انگار از بدیهیاته به صورتی هم میگه پلنگی جونه من نکنین با این نسل اینجوری با ابن کارتونای تخیلی
عاقا من یه سوال دارم؟؟ چرا وقتی پای ما میخوره به استکان چایی میریزه بابا میگه: مگه کوری, ولی همون استکان پای بابا بهش بخوره میگه: کدوم احمقی اینو اینجا گذاشته نه واقعا چراا؟؟
خواهرم داشت شام درست میکرد .. برای من یه خورده بیشتر غذا ریخت...(لازم بذکر است هم خواهرم وهم برادرم ازم بزرگترند) منم اومدم خیر سرم تعارف کنم... خواستم بگم:فکر من نیستی...چاق میشم بعدا کی میاد جلوی منو بگیره...که.. اشتباهی گفتم:فکر من نیستی ...چاق میشم بعدا کی میاد منو بگیره!!!!! قیافه خواهرمo_O قیافه من:- از همه مهمتر برادرم:-)) یعنی تا نیم ساعت داشتم بهشون ثابت میکردم منظورم چی بود... تا نیم ساعت بعدترشم داشتم بخودم میخندیدم.: )) لایک✌=آدم با آفتابه آب بخوره ولی اینجوری ضایع نشه
ینی اگه ۶ ماه ساعت ۷ صبح بیدار شی عادت نمیکنی …!🕖 ولی کـــافیه . . .
. . ۱ روز تا ۱۱ بخوابی …!!!🕚 اقلاً ۲ هفته طول میکشه تا ترکش کنی !!! 😄😄
یکروز مهمترین دقدقه زندگی من گرفتن معدل 18 بود😐☝️
اما الان مهمترین دغدغه قه زندگیم اینه ساعت ۲ شب بیدار باشم از نت مفتی استفاده کنم😂😂
کسایی که زیاد میخوابن تنبل نیستن انگیزه ای برای بیدار شدن ندارن 😴😪
وگرنه شما بگو ساعت ۵ صبح بریم تایلند 😐
لعنت به کسی که بلند نشه 😐✌️😂