0

این فرش و موکت "موبایلتان" را شارژ می کند

 
maarej
maarej
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1832
محل سکونت : خراسان رضوی

این فرش و موکت "موبایلتان" را شارژ می کند

دانشمندان سرانجام موفق به ساخت وسایلی نوین برای "شارژ وسایل الکترونیکی" شده‌اند که نیاز به استفاده از شارژهای متداول را منسوخ می کند.

دانشمندان در یک طرح منحصر به فرد در نظر دارند که از پارچه، نیروی برق تولید نمایند.
 

 
 گفتنی است، براساس این طرح دانشمندان امیدوار به تولید نوعی پارچه منحصر به فرد هستند که بتواند در  تمامی شرایط آب و هوایی برق تولید کند.
 

 
بررسی ها نشان می دهند، این الیاف می توانند در اثر انرژی جنبشی برق تولید نمایند انرژی مکانیکی ناشی از جنبش در یک فعل و انفعال الکتریکی می تواند سبب تولید انرژی الکتریکی شود.
 


علاوه بر تکنولوژی پارچه دانشمندان در نظر دارند  تا با استفاده و توسعه فناوری های سبز مانند نیروی آب، کفپوش های سرامیکی و سایر روش ها جریان برق تولید نمایند.
  دانشمندان امیدوار هستند در آینده افراد در هنگام راه رفتن بر روی فرش بتوانند به صورت رایگان و از طریق فناوری بی سیم گوشی های هوشمند تلفن همراه خود را شارژ نمایند.

چهارشنبه 14 اسفند 1392  8:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها