دیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: بیشترین تخلفات صورت گرفته در خصوص خشکبار استفاده از رنگهای غیرمجاز به منظور تازه نشان دادن محصول است.
حسین صفاری، با بیان اینکه توجه به وضعیت ظاهری محصولات خشک بار از جمله آجیل از اهمیت بسیاری برخوردار است، اظهار کرد: از جمله نکاتی که توصیه میشود قبل از خرید خشکبار به آن توجه شود محل ارایه محصول، ابزار و وسایل کاری و بهداشت فردی فروشنده است.
وی با بیان اینکه بیشترین تخلفات صورت گرفته در خصوص خشکبار استفاده از رنگهای غیرمجاز به منظور تازه نشان دادن محصول است، افزود: علاوه بر این مورد استفاده از نمک برای سنگینتر شدن انواع آجیل و همچنین استفاده از آبلیموهای کهنه برای ترش کردن خشکبار از دیگر تخلفات صورت گرفته است.