0

اعلام نتایج مسابقه وبلاگنویسی دهه فجر جهاد سایبری کاشان

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

اعلام نتایج مسابقه وبلاگنویسی دهه فجر جهاد سایبری کاشان

اعلام نتایج مسابقه وبلاگنویسی دهه فجر جهاد سایبری کاشان

سامانه مسابقه

تعدادی از وبلاگ های راسخون بلاگ به مرحله دوم راه یافته اند که ضمن تبریک ، امیدواریم جزو برگزیدگان نهایی باشند .

دوشنبه 12 اسفند 1392  12:09 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 AliFanoodi
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:اعلام نتایج مسابقه وبلاگنویسی دهه فجر جهاد سایبری کاشان

سلام وسپاسگزارم از مسوول راسخون بلاگ جناب سجادی عزیز ،امیدواریم روز به روز به تعداد راسخون بلاگی ها اضافه شد ،لذا راسخون بلاگ هم همانند تبلاگ تبیان دست به کار شود ویه خانه تکانی حسابی در راسخون بلاگ بکند .از این روز اسم تبلاگ تبیان را می آورم که تا دوماه قبل تبلا تبیان هم امکانتش همانند راسخون بلاگ بود ولی الان با راه اندازی سرویس آپلود ،راه اندازی اطلاع کامنت ها از طریق پیامک وچندذین طرح جدید تبلاگ تبیان را از این رو به رو کرده است

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 12 اسفند 1392  12:35 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 AliFanoodi
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:اعلام نتایج مسابقه وبلاگنویسی دهه فجر جهاد سایبری کاشان

سلام وسپاسگزارم از مسوول راسخون بلاگ جناب سجادی عزیز ،امیدواریم روز به روز به تعداد راسخون بلاگی ها اضافه شد ،لذا راسخون بلاگ هم همانند تبلاگ تبیان دست به کار شود ویه خانه تکانی حسابی در راسخون بلاگ انجام شود .از این روز اسم تبلاگ تبیان را می آورم که تا دوماه قبل تبلا تبیان هم امکانتش همانند راسخون بلاگ بود ولی الان با راه اندازی سرویس آپلود ،راه اندازی اطلاع کامنت ها از طریق پیامک وچندذین طرح جدید تبلاگ تبیان را از این رو به رو کرده است

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 12 اسفند 1392  12:35 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها