جو پرک 1/2 لیوان .
سینه مرغ 1 عدد .
هویج 2 عدد .
پیاز 1 عدد .
سیر 2 حبه
کرفس خرد شده 1/2 لیوان .
برگ کرفس خرد شده مقداری .
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : داخل قابلمه 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ خرد شده ، جو پرک ، پیاز خرد شده و سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از 1 ساعت هویج خرد شده ، کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه ماست میل کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید ، در صورتی که در طول پخت آب سوپ کم شد میتوانید مقداری آب جوش به سوپ اضافه کنید ، در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سوپ اضافه کنید.