موادلازم:
جو پرک =۱ لیوان
قارچ خرد شده= ۲ لیوان
هویج= ۳ عدد
شیر= ۲ لیوان
سیر= ۳ حبه
سینه مرغ =۱ عدد
خامه ۵= قاشق غذاخوری
کره =۲ قاشق غذاخوری
شوید.نمک.فلفل مقدار لازم
طرزتهیه:
درون قابلمه ای ۵ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان ۲-۳ ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.
پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ – ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ).
پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.
نکته ها : اگر میخواهید همانند تصویر سوپ یکدست باشد میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند.
بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ در صورت تمایل ۱ قاشق شوید خشک را همزمان با شیر اضافه کنید ، شیر باید داغ باشد تا سوپ شما بریده بریده نشود.