0

سوپ جو با قارچ

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سوپ جو با قارچ

 

طرز تهیه انواع سوپ، انواع سوپ، سوپ جو ، سوپ جو با سس سفید

موادلازم:
جو پرک =۱ لیوان


قارچ خرد شده= ۲ لیوان


هویج= ۳ عدد


شیر= ۲ لیوان


سیر= ۳ حبه


سینه مرغ =۱ عدد


خامه ۵= قاشق غذاخوری


کره =۲ قاشق غذاخوری


شوید.نمک.فلفل مقدار لازم


طرزتهیه:

درون قابلمه ای ۵ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان ۲-۳ ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.


پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ – ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ).


پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.


نکته ها : اگر میخواهید همانند تصویر سوپ یکدست باشد میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند.

بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ در صورت تمایل ۱ قاشق شوید خشک را همزمان با شیر اضافه کنید ، شیر باید داغ باشد تا سوپ شما بریده بریده نشود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 11 اسفند 1392  2:32 PM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها