مواد لازم:
مرغ: یک چهارم سینه یا بال و گردن
پیاز: یه دونه کوچیک
سیر: دو سه حبه (اختیاری)
کرفس: دو ، سه شاخه
سیب زمینی: یه دونه متوسط
جو پوست کنده: یه پیمونه
رشته سوپی
زرشک
جعفری یا برگ کرفس
رب گوجه
نمک و فلفل
طرز پخت:
آسون وسریع و تنبلانه ست!! جو رو قبلش خیس داده بودم... مرغ رو طبق معمول اول با آب و در باز و شعله بالا می ذاریم روی حرارت..کف روش رو می گیریم...بعد حرارتش رو کم می کنیم و سیر خرد شده و پیاز نگینی رو با جو و چوب دارچین میریزیم توش....رب هم میزنیم... درش هم بستیم دیگه!
سیب زمینی و کرفس رو هم نگینی خرد میکنیم .. مرغ که پخت بیرون میاریم و ریش ریش میکنیم....سبزیجات خرد شده رو میریزیم توی دیگ ... بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد که سبزیجات و جو پختن مرغ ریش شده رو هم برمیگردونیم توی دیگ..چوب دارچین رو هم خارج میکنیم
نمک و فلفل رو هم میزون میکنیم.. برگ های خود کرفس رو خیلی کم توش میریزیم..می تونیم جعفری بریزیم.. رشته خرد شده رو هم اضافه میکنیم و وقتی یک ربع گذشت زرشک شسته شده رو هم توش میریزیم و دو سه دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم
می کشیم تو ظرف
سیر ریختن اختیاریه
می تونین موقع سرو آبلیمو یا آب نارنج تازه هم توش بریزین