کادر 6:
ابزارهای این کادر از سمت راست تا سر ابزار div جهت انتخاب جهت متن (راست به چپ یا چپ به راست) و ترازبندی(راست چین، چپ چین، وسط چین) متن بکار برده می شود. اگر متنی که در حال تایپ آن هستید، انگلیسی یا محاسبات عددی است بهتر است جهت متن از چپ به راست باشد و اگر فارسی است بهتر است از راست به چپ انتخاب شود.
div: این ابزار یک Container یا ظرف در ویرایشگر قرار می دهد که می توانید محتوای دلخواه خود را در آن قرار دهید و با اعمال تنظیمات خاص مثل فونت، رنگ، حاشیه و ... آن تظیمات را روی کل محتوای div اعمال کنید.
Block Quote: ظرفی جهت درج محتوا ایجاد می کند که کلیه محتوای آن با تورفتگی از سایر متن مجزا می شوند.
Incrase indent(افزایش تورفتگی) : با انتخاب یک یا چند سطر، باعث تورفتگی آن ها نسبت به سایر بخش های متن می شود.
Decrease indent(کاهش تورفتگی): اگر سطر یا سطرهایی تو رفتگی داشته باشد، با انتخاب آنها و فشردن این کلید، از میزان تورفتگی آنها کم می شود.
دو آیکون انتهایی جهت اضافه نمودن یا حذف کردت لیست های گلوله ای(bulleted) یا عددی استفاده می شود. با قرار گرفتن در ابتدای یک سطر و فشردن این کلیدها، سطر در قالب یک لیست گلولهای یا عددی در خواهد آمد.
کادر 7 (از چپ به راست) :
link: جهت ایجاد لینک یا پیوند به یک آدرس اینترنتی به کار می رود. محتوای مورد نظر را انتخاب و با کلیک روی این آیکون، در پنجره باز شده آدرس مقصد را وارد و Ok می کنیم، از این پس با کلیک روی محتوای انتخاب شده به آدرس مورد نظر هدایت می شویم. در پنجره Link امکانات متعددی جهت انتخاب نوع لینک مثل ارسال ایمیل، پروتکل های متنوع نظیر ftp ، نوع پرش به آدرس مقصد نظیر باز شدن در پنجره جدید یا پنجره فعلی، تنظیمات Css و ... قابل انجام است.
UnLink: اگر محتوایی به آدرس دیگر لینک شده باشد، با انتخاب آن محتوا این کلید فعال می گردد که با کلیک روی آن، لینک از محتوا حذف می شود.
Anchor یا لنگرگاه: در محلی از محتوا که می خواهیم نقطه لنگرگاه ما باشد کلیک و کلید anchor را می زنیم، در کادر ظاهر شده یک نام برای لنگرگاه خود انتخاب می کنیم. حال در هر قسمت از متن یا محتوا که بخواهیم با کلیک روی آن به محل لنگرگاه هدایت شویم، پس از انتخاب محل، کلید link رافشار می دهیم، در پنجره باز شده، نوع لینک(Link Type) را Link to anchor in the text انتخاب و نام لنگرگاه خود را از لیست ظاهر شده برگزیده و Ok می کنیم.
کادر 8:
گزینه اول از سمت چپ یا Image برای بارگذاری عکس در ویرایشگر و گزینه دوم یا Flash برای بارگذاری فلش در ویرایشگر بکار می رود. در هر دومورد باید فایل های مربوطه در محلی آپلود و آدرس آنها در بخش URL ابزارهای ذکر شده درج شود.
گزینه table برای رسم جدول و تنظیمات متنوع روی آن به کار می رود.
گزینه Horizontal Line برای رسم خطوط افقی به کار می رود.
گزینه smiley شکلک های موجود در محیط ویرایشگر راسخون را نمایش می دهد که می توانید از آنها استفاده کنید
گزینه بعد یا Insert Special Character جهت درج کاراکترهای ویژه در متن بکار می رود.
گزینه بعد جهت ایجاد نقاط شکست برای چاپ بکار می رود.
iframe : یک قاب مجزا جهت بارگذاری محتوا از یک آدرس اینترنتی مشخص در دسترس قرار می دهد.
آیکون های سطر آخر از چپ به راست برای انتخاب سبک یا استایل متن، فونت، اندازه، رنگ متن، رنگ پس زمینه، تمام صفحه کردن ویرایشگر، نمایش ظرف ها یا بلاک های موجود در متن و در نهایت ارائه توضیحاتی در ارتباط با ویرایشگر CKeditor به کار می روند.