
مواد لازم :
لوبیاچیتی |
یک چهارم پیمانه |
ماش |
۲ پیمانه |
عدس |
نصف پیمانه |
برنج |
یک چهارم پیمانه |
پیازداغ |
به مقدار زیاد |
آب گوشت |
۴ پیمانه |
کشک |
به مقدار لازم |
زعفران |
به مقدار لازم |
نعناع داغ |
به مقدار زیاد |
طرز تهیه :
لوبیا را از شب قبل بگذارید خیس بخورد و چند باری آب آن را عوض کنید. بعد بگذارید بپزد. من پخته داشتم. برنج و عدس را از یک ساعت قبل بگذارید خیس بخورد. ماش را با ۳ پیمانه آب گوشت می گذاریم بپزد. داخل یک ظرف دیگر برنج و عدس را گذاشتم با آب بپزد و نرم شود .

ماش که نیم پز شد.

برنج و عدس نرم شده را هم به آن اضافه کردم.

بعد هم لوبیا چیتی پخته را اضافه می کنیم .

نمک و فلفل، زرچوبه و نصف پیازداغ را ریختیم و آب گوشت باقیمانده را اضافه می کنیم و می گذاریم آش بپزد و جا بیفتد.

حالا نصف موادمان را می ریزیم داخل میکسر و له می کنیم و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم .

من زیره هم ریختم .داخل دستور نداشت ، در صورت تمایل بریزید.

کمی محلول غلیظ زعفران و ۲ قاشق پر کشک هم داخلش ریختم و هم زدم .

بچشید و اگر چیزی کم و کسر داشت اضافه کنید. ۲ قاشق از نعناع داغ را داخل آش ریختم و هم زدم و توی ظرف کشیدم و با پیازداغ و نعناع داغ و کشک روی آن را تزیین کردم.

به جون خودم خیلی خیلی خوشمزه شده بود.


نکته : اگر هم آب گوشت نداشتید، از ۲ تا قرص (عصاره گوشت) استفاده کنید.
این آش هم مثل بعضی از آش ها سبزی ندارد ، یک بار امتحان کنید حتما خوشتان می آید.