مواد لازم :
سینه مرغ |
2 عدد |
ژامبون دلخواه |
4 ورق |
پنیر گودا یا پنیر پیتزا ( پنیر تست ) |
200 تا 250 گرم( 4 ورق ) |
آرد سوخاری |
به میزان لازم |
نمک و فلفل و پودر سیر |
به میزان لازم |
روغن |
به میزان لازم |
سینه مرغ 2 عدد (بی استخوان شده و از عرض دو نیم شده که می شه 4 تکه)
طرز تهیه :
وقتی سینه های مرغتان را استخوانش را جدا کردید کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید.
حالا هر تکه را لای نایلون بگذارید و کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود.
حالا به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.
روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار بدهید. بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی آن یک ورق یا یک تکه پنیر بگذارید و با احتیاط و محکم رولش کنید و با خلال دندان فیکسش کنید.
من ورق ژامبون را گذاشتم و روی آن پنیر ریختم بعد دو طرف ژامبون را تا زدم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و بیرون نزند و هم ورق ژامبونم باریک تر از مرغم بشود.
هر 4 تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.
حالا داخل یک کاسه یا بشقاب گود از پودر سوخاری بریزید و با کمی آب مخلوطش کنید تا جایی که به غلظتی مثل سمنو برسد.
کوردن بلو هایتان را داخل این خمیر انداخته و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا حسابی کاور بشه و بگذارید کمی بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.
در دستور اصلی این عذا کوردن بلو های آماده شده را داخل آرد سفید معمولی زده و سپس در دو عدد تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری . شما به هر شکلی که دوست دارید بپزید .
اما من معمولا داخل تابه با روغن کم سرخشان می کنم و بعد روی دستمال روغن اضافی اش را می گیرم.
حسن این روش این است که سریع تر از داخل فر آماده می شود.
*** اگه جایی بودید که فر نبود هم می توانید درستش کنید.
روش سروش هم این است که یا به شکل درسته یا یک برش در وسط و یا حتی به شکل رول رول برش داده با دورچینهای مختلف سرو می شود.
در اینجا من از کمی سالاد و لبو بخار پز و سیب زمینی سرخ شده برای دورش استفاده کردم.
می توانید کنار هر کدام یک تکه نان کوچک ساندویچی هم بگذارید یا پوره سیب زمینی و ... .
خلاصه هر چی که دوست داشتید.
طعم این غذا خیلی خوشمزه و همه پسند است .
البته به نوع پنیر و نوع آرد سوخاریتان هم خیلی بستگی دارد.
*** وقتی برشش می زنید با بیرون زدن پنیر از داخل آن هیجان زده می شوید و وقتی نوش جان می کنید حسابی از طعم دلپذیرش زیر دندان لذت می برید.
نکاتی برای پخت چیکن کوردن بلو :
** در این غذا برای سوخاری کردن از تخم مرغ هم می توانید استفاده کنید ، که من ترجیح دادم بدون تخم مرغ سرخش کنم .
** پیشنهاد می کنم اگر توانستید با ترکیب بلو چیز و گودا پنیر داخلش را تشکیل بدهید تا لذتتان چند برابر شود .
** اگر با خلال دندان فیکسشان کردید یادتان باشد قبل از سرو خلالها را خارج کنید.
** این غذا را هم در فر و هم در تابه می توانید سرخ کنید . شما هر کدام را که دوست داشتید انجام بدهید.
برای پخت این غذا در فر :
فر را از قبل داغ کرده 180 درجه سانتی گراد در حالی که روی چیکن ها را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کردید به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار بدهید.
البته روش فر اگر که زیاد چرب نکنید سالمتر است .