مواد لازم برای۳ تا ۶ نفر:
• برنج ۱ کیلو
• روغن ۴ قاشق
• سبزی پلویی (تره، جعفری،شبت، گشنیز، کمی شنبلیله) ۲ کیلو
• زعفران ساییده در صورت دلخواه
روش تهیه :
برنج را ﻗﺒﻸ خیس می کنیم سبزی را بدقت تمیز می نماییم و می شوییم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود. سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم ته دیگ را دو سه قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آب میریزیم برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بتدریج لای برنج می پاشیم و پلو را دم می کنیم میتوانیم برای ته دیگ از کاهو استفاده کنیم. برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم موقع کشیدن پلو زعفران ساییده حل شده را با کمی روغن روی پلو می دهیم. ممکن است لا ی سبزی پلو را مو قع دم کردن یک دسته سیرتازه تمیز کرده بگذاریم.