0

ماهی شکم پر

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ماهی شکم پر



طرز تهیه غذاهای عید نوروز،شیرینی های مخصوص عید نوروز،شیرینهای مخصوص


مواد لازم برای۲تا ۴ نفر:

ماهی ۲ کیلو
گشنیز ۲۰۰ گرم
زرشک یک استکان
آبلیمو یک استکان
نمک و فلفل به مقدار کافی
فلفل سبز دلمه ای یک عدد
مغز گردوی خرد شده یک استکان
زعفران یک قاشق سوپخوری
شنبلیله ۱۰۰ گرم


روش تهیه :

ماهی را خوب تمیز می کنیم فلس های آن را می کنیم داخل شکم آن را در می آوریم و می شوئیم و می گذاریم ماهی به صورت درسته باشد بدن و شکم ماهی را کمی نمک می مالیم و کنار می گذاریم سبزی را پاک کرده می شوئیم و خرد می کنیم و با دو قاشق روغن یک تفت می دهیم گردو و زرشک را داخل شکم ماهی می ریزیم و با یک نخ و سوزن تمیز شکم ماهی را می دوزیم و در سینی فر قرار می دهیم و آبلیمو و زعفران حل شده را در دو قاشق آب گرم را روی ماهی می ریزیم سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم و به مدت یک ساعت می گذاریم و نخ آن را می کشیم و اطراف آن را با لیمو ترش یا نارنج تزئین می کنیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 9 اسفند 1392  8:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها