مواد لازم :
• برنج ۳ پیمانه
• رشته پلویی ۲۰۰ گرم
• گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
• پیاز درشت ۱ عدد
• کشمش ۱۰۰ گرم
• کره ۱۰۰ گرم
• روغن مایع ۱/۲ استکان
• دارچین ۱ قاشق چایخوری
• زعفران آب کرده ۲ قاشق غذاخوری
• نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه :
برنج را خیس کرده و می پزیم بعد از اینکه برنج نیم پز شد رشته را به آن اضافه می کنیم وقتی برنج و رشته نرم شد آنرا آبکش کرده و دم می کنیم. نیمی از پیاز را رنده کرده و با گوشت و نمک و فلفل مخلوط می کنیم سپس گوشت را به صورت کوفته های ریز در می آوریم کوفته ها را در نیمی از روغن انداخته و در ظرف را می گذاریم تا گوشت آب بیاندازد (در صورت تمایل می توانیم از قطعه های گوشت مرغ هم در این غذا استفاده کنیم) سپس در ظرف را برداشته تا کوفته ها سرخ شود نیم دیگر پیاز را در بقیه روغن و کره سرخ می کنیم سپس دارچین و نیمی از زعفران و کوفته ها را اضافه می کنیم و با یکدیگر مخلوط می نماییم. پس از دم کشیدن پلو و بقیه زعفران را با یک کفگیر برنج مخلوط کرده برنج دم کشیده را در دیس می کشیم و روی آنرا با موادی که آماده کرده ایم تزئین می کنیم و سرو می کنیم.