0

رفع عدم نمایش عکس ها در گوگل

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

رفع عدم نمایش عکس ها در گوگل

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی

خواستم سوال کنم از دوستان کسی هست که بدونه چطور میشه عکس های گوگل را باز کرد؟در هر صفحه ای که جستجو میکنم فقط تعدادی از عکس ها باز میشود وبقیه باز نمیشوند.

با تشکر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 7 اسفند 1392  3:05 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi siryahya takround
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پاسخ به:رفع عدم نمایش عکس ها در گوگل

اگر شما طی چند هفته اخیر به اینترنت سرزده باشید مطمئنا در جستجوگر تصاویر گوگل یکبار عبارتی رو جستجو کرده اید. نتایج بسیار عذاب آور هستند اکثر تصاویر نمایش داده نمی شوند و تنها تعداد محدودی نمایان هستند. در واقع علت اصلی این مشکل از آنجا آب می خورد که گوگل عکس هایی را جستجو می کند تغییر اندازه می دهد و در سرور های خود نگهداری می کند و لینکهای این تصاویر کوچک شده به اشتباه مسدود شده اند اما تا زمان رفع فیلترینگ این تصاویر باید چه کاری انجام داد؟

برای رفع این مشکل شما ابتدا نیاز دارید که افزونه گریس مانکی (greasemonkey) را بر روی مرورگر خود نصب نمایید. با استفاده از این افزونه و اسکریپت هایی که برایاین افزونه نوشته شده است می توانید تغییراتی را در صفحاتی خاص ایجاد نمایید. این افزونه در حال حاضر برای مرورگر فایرفاکس ارائه شده است که از اینجا می توانید آن را نصب کنید.

برای نصب این افزونه وارد لینک قرار داده شده شوید و بر روی Add to Firefox (شماره یک) کلیک نمایید سپس منتظر بمانید تا افزونه بارگذاری شود (شماره دو) و در پنجره ای که باز می شود بر روی Install Now کلیک نمایید (شماره سه) و مرورگر خود را یکبار ریستارت نمایید.

بعد از نصب افزونه اسکریپتی که برای این افزونه آماده کرده ام را از اینجا نصب نمایید. با نصب این اسکریپت دیگر عکس های گوگل نمایش داده می شوند.

برای نصب این اسکریپت همانند افزونه گریس مانکی به لینک قرار داده شده مراجعه نمایید و بر روی Install (شماره یک) و سپس در پنجره باز شده بر روی Install (شماره دو) کلیک نمایید.

حالا دیگر تصاویر در جستجو تصاویر گوگل نمایش داده می شوند, اما صبر کنید این پایان کار نیست مشکلی که الان وجود دارد این است که تنها قسمتی از جستجو که در مانیتور مشاهده می کنید تصاویر بی نقص نمایش داده می شوند و برای برطرف کردن این مشکل باید اسکریپت دیگری را که آماده کرده ام را نصب نمایید تا از نسخه بیسیکجستجوگر تصاویر استفاده نمایید.

این اسکریپت را می توانید از اینجامانند اسکریپت قبلی نصب نمایید.

کار تمام است از جستجو تصاویر در گوگل لذت ببرید!

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
پنج شنبه 8 اسفند 1392  11:44 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh siryahya takround
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

با سلام و تشکر بابت پاسخی که دادید .مرحله اول که نصب مانکی بود را انجام داد  ولی د مرحله بعدی مانند شکل زیر است و نمیشود install کرد. من وقتی دکمه install را میزنم

صفحه پایین  ظاهر میشود

ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

پنج شنبه 8 اسفند 1392  2:55 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi takround
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام ، این افزونه یه جورایی نسخه قدیمی گوگل را نشان میده !

بهترین راه : استفاده از ف ی ل ت ر شکن !

پنج شنبه 8 اسفند 1392  4:10 PM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh AliFanoodi
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول nazaninfatemeh

سلام. احتمالاً مشکل از وب سایت هست ولی اگه از ف ی ل ت ر بریکر استفاده کنید مشکل حل می شود.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
جمعه 9 اسفند 1392  2:19 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

سلام

اولا  مرورگرتونو سعی کنید همیشه اپدیت کنید

بعدش بعضی موقع ها از فلش پلیر هم میشه

اگه نشد ببعدش برید افزونه نصب کنید (که خیلی از افزونه ها مضند تا سودمند)

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 14 اسفند 1392  5:12 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh AliFanoodi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام

اولا  مرورگرتونو سعی کنید همیشه اپدیت کنید

بعدش بعضی موقع ها از فلش پلیر هم میشه

اگه نشد ببعدش برید افزونه نصب کنید (که خیلی از افزونه ها مضند تا سودمند)

سلام.ممنون از پاسخگوییتان

راستش من جدیدا فایرفاکس ورژن 27 را ریختم.با فایرفاکس قدیم که داشتم بیشتر عکس ها باز میشد ولی با این ورژن فقط دو سه عکس در صفحه گوگل باز میشه.فکر نمیکنم عکس های گوگل به فلش پلیر ربطی داشته باشه.ممنون میشم به جز افزونه مانکی بگین کدوم افزونه دیگه را بریزم بهتره تا عکس ها باز بشه

چهارشنبه 14 اسفند 1392  7:08 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

با سلام

والا از مرورگرتون نیس

و دوستان هم اگه گفتن فلش پلیر، بد نیس اونم تست کنید من یه فلش پلیر مخصوص فایرفاکس میزارم 

اینو دانلود  کنید نصب کنید

اگه از این باشه حل میشه

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 26 فروردین 1393  12:56 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

با سلام

والا از مرورگرتون نیس

و دوستان هم اگه گفتن فلش پلیر، بد نیس اونم تست کنید من یه فلش پلیر مخصوص فایرفاکس میزارم 

اینو دانلود  کنید نصب کنید

اگه از این باشه حل میشه

http://azaryahya.persiangig.com/other/install_flash_player_11_plugin.rar/download

سه شنبه 26 فروردین 1393  1:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

اگه بازم درس نشد یکی از دوستان اینو گفتن بهم :

اگر gmail دارین بازش کنین بعد عکس ها رو سرچ کنین تمام عکسها باز میشه .دلیلشو نمی دونم ولی واسه من جواب میده شما هم امتحان کنین :)

سه شنبه 26 فروردین 1393  10:20 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi nazaninfatemeh
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

شما در واقع تنها تصویر مورد نظر را نیاز داشتید ؛ اما گوگل صفحه‌ی کاملِ سایتی را به شما نمایش میدهد که تصویر در آن قرار دارد. این موضوع خصوصا در ایران که کاربران به پایینترین میزان سرعت اینترنت دسترسی دارند زجرآور است چرا که می‌بایست برای تماشای یک عکس ، متحمل تماشای کامل یک صفحه همراه با تمامی تبلیغات و نوشته های سنگین آن باشند و یا اینکه مجددا بر روی لینکی کلیک کنند که تصویر را به تنهایی مشاهده کنند که این یعنی دوباره کاری !

البته این مشکل تنها مربوط به گوگل نیست – سایر موتورهای جستجو از قبیل یاهو و بینگ و … هم همین طور هستند .

برای خودم خیلی وقتها این موضوع سوال بوده که چرا شیوه‌ی نمایش تصاویر در موتورهای جستجو بدین گونه است ؟

اگر اشتباه نکنم این موضوع تنها به دلیل کپی رایت انجام میشه وگرنه بی شک تعداد نفراتی که نیازمند لینک مستقیم یک تصویر هستند بسیار بیشتر از تعداد نفراتی هست که خواهان دسترسی به مطالب صفحه‌ای هستند که تصویر مورد نظر در آنجا قرار دارد .(اگر اشتباه می‌کنم و دلیل دیگه‌ای داره خوشحال میشم بدونم)

خوب پس بیایید خودمان دست به کار شویم و مشکل رو حل کنیم .

مواد لازم : یک عدد فایرفاکس + یک دقیقه از زمان آنلاین بودنتان …

برای حل این مشکل 2 راه حل وجود دارد که البته به شخصه راه حل دوم رو بیشتر می‌پسندم :

راه اول:
استفاده ازافزونه Google Image Help در فایرفاکس :

پس از نصب این افزونه به منوی کلیک راست‌تان گزینه جدیدی اضافه می‌شود ، کافی است در صفحه نتایج گوگل ، به جای کلیک بر روی عکس بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه Open full size google image را انتخاب کنید :

همچنین پس از نصب افزونه دکمه کوچکی در کوچه سمت راست ، در پایین صقحه فایرفاکس (Status Bar) اضافه میشود که با کلیک بر روی آن ، میتوانید تمامی تصاویر موجود در صفحه‌ی نتایج تصاویر گوگل را به صورت اندازه اصلی در یک صفحه ببینید که در نوع خود جالب است .
ورود به صفحه نصب افزونه Google Image Help

سه شنبه 26 فروردین 1393  10:24 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

راه دوم :
استفاده از اسکریپت View Google Images Full گریزمانکی :

اما راه دوم برای حل این این مشکل استفاده از یک اسکریپت ساده گریزمانکی است . خوب کافی است افزونه Greasemonkey بر روی مرورگرتان نصب باشد (و یا آن را از اینجا نصب کنید) حالا با مراجعه به این صفحه اسکریپتView Google Images Full را نصب کنید .

کار تمام است ، از این به بعد اگر بر روی نتایج تصویری گوگل کلیک کنید ، عکس را در اندازه واقعی خواهید دید نه صفحه‌ای که تصویر در آن قرار دارد .

البته پس از نصب اسکریپت ، در انتهای هر تصویر در نتایج گوگل نیز لینکی با عنوان Original Link اضافه می‌شود که با کلیک بر روی آن میتوانید صفحه‌ای که تصویر در آن قرار دارد را مشاهده کنید :

یعنی در واقع دقیقا برعکس کاری که گوگل انجام می‌دهد را انجام دادیم .

» نصب افزونه گریزمانکی 
» نصب اسکریپت View Google Images Full

سه شنبه 26 فروردین 1393  10:24 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

سلام .خواستم به وسیله این پست از کاربر محترم siryahya تشکر کنم بابت کمک ها و راهنمایی هایی که برای رفع مشکلم به بنده کردند.

مشکل بنده ، یک مقداری با نصب مجدد فلش پلیر از بین رفت و مشکل اصلی  زمانی کامل از بین رفت که ایشان پیشنهاد این را دادند که با جستجوگر bing.com عکس ها را جستجو کنم در صورتی که بنده همیشه با گوگل سرچ میکردم.و وقتی با این روش جستجو کردم تمام عکس ها باز شدند

خواستم از این طریق هم به دوستانی که این پست را میخوانند عرض کنم که مشکل بنده به چه طریق حل شده و هم اینکه یه تشکر ویژه از کاربر محترم siryahya داشته باشم.که با این راهنمایی هایی که فرمودند توانستم عکس های بسیاری برای وبلاگ عاشق رضا پیدا کنم و در اخر امیدوارم که زیر سایه پرمهر امام رضا همیشه سالم و سلامت باشند وزیارت مرقد مطهر اقا امام رضا به زودی زود نصیبشان شود

با تشکر

شنبه 30 فروردین 1393  12:43 PM
تشکرات از این پست
takround
دسترسی سریع به انجمن ها