0

چه اقدامی برای بهتر کردن سبک زندگیتان انجام داده اید؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه

yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

پاسخ به:چه اقدامی برای بهتر کردن سبک زندگیتان انجام داده اید؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه

بهترین ساده ترین روش زندگی توکل به خدا بوده بیهوده غصه وغم به دل راه نمیدم افکار گذشته رو مدام زنده نمیکنم من در حال زندگی میکنم قدر لحظه لحظه نفس کشیدن وسلامتی رو میدونم وشکر گذار خدا هستم البته نمیتونیم شکر همه نعمتهاشو بجا بیاریم .تو هر کاری میگم افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد .ما اهل بیت رو همنباید فراموش کنیم .زندگی قرانی یعنی زندگی سالم وبا آرامش.

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

یک شنبه 4 خرداد 1393  4:10 PM
تشکرات از این پست
hamid24
hamid24
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

پاسخ به:چه اقدامی برای بهتر کردن سبک زندگیتان انجام داده اید؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه

من یه چیز خوب مدتی هست یاد گرفتم اونم طرز فکر نسبت به اتفاقات هست

برام یه اتفاق بدی که می افته نمیگم ناراحت نمیشم

ولی زانوی غم بغل نمیکنم

از زمانیکه قبول کردم هر چیزی اتفاق میافته یه خیری توش هست و خدا خیر و صلاح من رو بهتر میدونه تازه کلی زندگیم بهتر هم  شده

خیلی از اتفاقات بدی که برام افتاده الان تبدیل شده به وسیله ای برای پیشرفتم

دوشنبه 5 خرداد 1393  11:43 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

هر روز سه مرتبه آية الكرسي راخواندن.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

جمعه 9 خرداد 1393  6:10 PM
تشکرات از این پست
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

شست و شوی دست

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: شست و شوی دست پیش از غذا فقر را دور می‌کند و پس از غذا غم را بزداید و دیده را  بهبود بخشد.

امیر المومنین(ع) فرمودند: شستن دست پیش از غذا و پس از آن، روزی را زیاد می‌کند.

امام باقر(ع) می‌فرمایند: صاحبخانه پیش از غذا قبل از همه و پس از غذا بعد از همه دستان خود را می‌شوید.
گفتن بسم الله

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: با جماعت بخورید و بسم الله الرحمن الرحیم بگویید تا برکت غذا زیاد شود.

امام کاظم(ع) می‌فرمایند: هنگام نوشیدن بسم الله الرحمن الرحیم بگویید و پس از آن الحمدالله رب العالمین.
مرحوم صدوق می‌گوید: روایت شده که هر کس فراموش کرد برای هر نوع غذایی بسم الله بگوید،(پس از یادآوری) بگوید: بسم الله علی اوله و آخر.

سپاسگزاری

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: پاداش کسی که می‌خورد و سپاس آن را می‌گزارد همانند کسی است که برای خدا روزه می‌گیرد.

راه نرفتن

امام صادق(ع) می‌فرمایند: در حال راه رفتن غذا نخور مگر از روی ناچاری.

ایستاده غدا نخوردن 

انس گوید: رسول خدا(ص) از ایستاده آشامیدن نهی فرمودند. پرسیدم: ایستاده غذا خوردن چه حکمی دارد؟

فرمودند: خوردن بدتر است.

ندمیدن

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: در خوردنی و آشامیدنی فوت نکنید.

نخوابیدن

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: در حالی که بر شکم خوابیده‌اید غذا نخورید.

داغ نبودن

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: از غذای داغ بپرهیزید زیرا برکت را می‌برد و غذای سرد بخورید، چرا که هم گواراست و هم برکتش بیشتر است.

با طهارت بودن

امیرالمومنان(ع) فرمودند: رسول خدا(ص) از غذا خوردن هنگام جنابت نهی فرمود.

ساده نشستن

امیرالمومنان(ع) فرمودند: بر سر سفره به سان غلام و بنده بنشینید و یک پا را بر روی پای دیگر نگذارید و چهار زانو ننشینید چرا که خدای عز و جل اینگونه نشستن و صاحب آن را دشمن می‌دارد.

به آرامی خوردن

امام صادق(ع) فرمودند: نشستن بر سر سفره را طولانی کنید چرا که از عمرتان به شمار نمی‌آید.

توجه به مصلح غذایی

امام صادق(ع) می فرماید: هرگاه پنیر و گردو باهم خورده شوند در هر یک شفایی هست؛ ولی اگر جداگانه خورده شوند در هر یک دردی هست.

رعایت غذا(ومیوه) هر فصل

امام رضا(ع) می فرماید: به اندازه توان و میل خود در تابستان غذای با طبع سرد و در زمستان غذای با طبع گرم و در دو فصل دیگر غذای معتدل بخود.

به پشت خوابیدن پس از غذا

امام صادق(ع)می فرماید: (کمی)به پشت داراز کشیدن پس از سیری بدن را فربه، غذا را گوارا و درد را ریشه کن می کند.

بهره گیری از سبزی

امام رضا(ع) می‌فرمایند: من از سفره‌ای که در آن سبزی نباشد غذا نمی‌خورم.

سرنکشیدن ظرف

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: از سر مشک(و ظروفی مثل پارچ) آب ننوشید و نیز فرمود: بسان چارپایان آب ننوشید. با دستانتان بیاشامید که بهترین ظرف‌های شمایند.

پس از دیگران نوشیدن

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: کسی که به گروهی آب می‌دهد خودش پس از دیگران آب بنوشد.

آروغ نزنید

رسول خدا(ص) می‌فرمایند: هر که در دنیا زیاد آروغ بزند در قیامت گرسنگی‌اش بیشتر خواهد بود.

و نکات بسیار دیگری از این دست که: ظرف غذا و آّب طلا نباشد، از سمت دستگیره ظرف ننوشید، شکسته نبودن محل نوشیدن و ... .

در پایان به این روایت موکد اشاره کنیم که رسول خدا(ص) می‌فرمایند: خدا سه چیز را دوست دارد: کم حرفی، کم خوابی و کم خوری. غذایتان را با یاد خدا و نماز هضم و ذوب کنید و با شکم پر نخوابید که سنگدل می‌شوید.

خوردن و آشامیدن در نگاه دین بهره گیری از نعمت الهی در مسیر بندگی خداست، از همین رو در آموزه‌های دینی برای این رفتار توصیه‌هایی آمده است از آن جمله آداب سفره و آداب نوشیدن است.

وعده های غذایی

امام رضا(ع) می فرماید : در جسم انسان رگی به نام((عشاء)) وجود دارد که چنانچه شخص شام نخورد آن رگ تا صبح وی را نفرین کند.

برخی آداب سفره

شنبه 10 خرداد 1393  11:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها