آرد گندم- يک پيمانه
آرد ذرت- يک پيمانه
شکر- يک چهارم پيمانه
بکينگ پودر- يک قاشق غذاخوري
نمک- يک هشتم قاشق مرباخوري
خامه- يک پيمانه
کره آب شده- يک چهارم پيمانه
عسل- يک چهارم پيمانه
تخم مرغ کمي هم زده شده- ۲ عدد
فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
آرد گندم، آرد ذرت، شکر، بکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد. بقيه مواد را اضافه کنيد و در ظرف مناسب بريزيد و به مدت ۲۲ دقيقه در فر قرار دهيد.