0

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی سه رنگ

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی سه رنگ

 


این کوکو یه جورایی همان کوکوی گوشت و کوکو سبزی و کوکو سیب‌زمینی خودمان است که به صورت لایه‌ای روی هم قرار گرفته‌اند...

کوکوی سه رنگ

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:

گوشت چرخ کرده                           350 گرم

نمک، فلفل و ادویه                         به میزان لازم

رب گوجه فرنگی                             1 قاشق سوپ‌خوری

پیاز داغ                                          3 قاشق سوپ‌خوری

سبزی کوکوی ریز خرد کرده             500 گرم

تخم مرغ                                        9 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه                     به میزان لازم

زعفران حل کرده                             یک دوم قاشق چای‌خوری

سیب زمینی پخته و چرخ‌کرده         500 گرم

روغن مایع                                     150 میلی لیتر

 

روش تهیه:

* گوشت، نمک، فلفل و ادویه را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

* آنگاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزایید و 3 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

* سپس صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود.

* آنگاه سبزی کوکو، سه عدد تخم مرغ و نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید.

* در کاسه‌ی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمک،‌ فلفل و زعفران را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید.

* اکنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید.

* حالا مایه‌ی کوکوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود.

* آنگاه مایه‌ی کوکوی گوشت را به آرامی روی کوکوی سبزی بریزید و صاف کنید.

* تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا لایه‌ی دوم کوکو هم نیم پز شود.

* اکنون مایه کوکوی سیب زمینی را روی کوکوی گوشت بریزید و صاف کنید.

* دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.

* بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 5 اسفند 1392  3:23 PM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها