این کوکو یه جورایی همان کوکوی گوشت و کوکو سبزی و کوکو سیبزمینی خودمان است که به صورت لایهای روی هم قرار گرفتهاند...
مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:
گوشت چرخ کرده 350 گرم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
سبزی کوکوی ریز خرد کرده 500 گرم
تخم مرغ 9 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران حل کرده یک دوم قاشق چایخوری
سیب زمینی پخته و چرخکرده 500 گرم
روغن مایع 150 میلی لیتر
روش تهیه:
* گوشت، نمک، فلفل و ادویه را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.
* آنگاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزایید و 3 دقیقهی دیگر تفت دهید.
* سپس صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود.
* آنگاه سبزی کوکو، سه عدد تخم مرغ و نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسهای بریزید و با هم مخلوط کنید.
* در کاسهی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زعفران را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید.
* اکنون تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید.
* حالا مایهی کوکوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود.
* آنگاه مایهی کوکوی گوشت را به آرامی روی کوکوی سبزی بریزید و صاف کنید.
* تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لایهی دوم کوکو هم نیم پز شود.
* اکنون مایه کوکوی سیب زمینی را روی کوکوی گوشت بریزید و صاف کنید.
* دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.
* بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.