با صرفه ترین بسته ی تخفیفی ایرانسل
ضمن سلام و عرض ادب و احترام
به نظر شما با صرفه ترین بسته ی تخفیفی جی پی آر اس ماهانه ی ایرانسل کدام بسته است؟
با تشکّر.
پاسخ به:با صرفه ترین بسته ی تخفیفی ایرانسل
بسته یک ماهه. 10000 تومانی. 2 گیگ ترافیک، این بهترین و با صرفه ترین بسته است به نظر من.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
یک سوال دیگه. اگه شما توی بسته ی های تخفیفیش نگاه کنین بسته ای داره به قیمت 12000 تومان برای سه ماه ولی نزده چه قدر ترافیک داره. آیا اون بسته نامحدوده؟
من امتحان نکردم. یعنی ندیدم. یه بار امتحان کنید به ما هم بگید. من تازه بسته خریدم تا یه ماه دیگه نمیتونم بگم چطوریه والا الان امتحان می کردم.
به سایت ایرانسل سر بزنید شاید نوشته باشه.
برای کسی که حجم زیاد نخواد و نخواد مرتب دانلود کنه گزینه آخر خوبه ولی برای کسانی که زیاد صفحه باز میکنن همون بسته 2 گیگ ماهانه مناسب تره.
من دو سه روز پیش اینترنت خونه مشکل داشت بسته ی 150 مگابایتی یک روزشو گرفتم ولی چون ازش زیاد استفاده نکردم 124 مگاباتش موند و دیگه از بین رفت.
سلام
یه سری هم به همراه اول بزن اونم من استفاده کردم خوب بود البته بسته به شهر هم داره سرعتش!!!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.