ایده ای از کیک و کارامل برای شب چهارشنبه سوری
مواد لازم :
کیک اسفنجی ساده یا شیفون کیک ساده
یک بسته چوب شور ( بیسکویت )
سس کارامل ( نکات در تهیه کارامل)
پودر کاکائو برای اضافه کردن داخل کیک
خامه فرم گرفته شکلاتی
پودر کاکائو و پودر نسکافه برای تزیین روی کیک
ترافل شکلاتی با شکلات رنده شده
طرز تهیه :
به ازای هر چند قاشق پودر کاکائو همان مقدار از مقدار آرد کم کنید . کیک را شکلاتی تهیه میکنیم . برای یک کیک شکلاتی حدود 4 ق پر غذاخوری کاکائو اضافه میکنیم . من معمولا کمی پودر نسکافه هم به ان اضافه میکنم . مزه اش خیلی بهتر میشه .
با این دستور فرم دادن خامه طبیعی میتوانید خامه فرم گرفته را تهیه کنید و در انتها چند ق غ پودر کاکائو به ان اضافه کنید .
برای این کیک و تزیین آن میتوان از دستور فرم دادن خامه با پودر خامه گیاهی نیز استفاده کرد . سپس کیک را مانند تمام کیک ها از ارتفاع به دو نیمه تقسیم کنید و از شهد یا شربت که تهیه کردیم استفاده کرده و روی بافت را با برس یا قلم مو با شهد تر کنید . مابین لایه ها خامه شکلاتی بمالید و دو کفه را روی هم قرار داده و سپس روی بافت کیک را کاملا با خامه شکلاتی بپوشانید . این کار دوبار و طی دو مرحله انجام میشود و بین دو مرحله حدود نیمساعت یا کمی بیشتر فاصله دهید تا خامه کاملا روی کیک بخوابد و ترک نخورد . سپس از پودر کاکائو و نسکافه با صافی روی خامه را پودر بپاشید . کارامل را تهیه کنید .
روی یک سینی کمی روغن اسپری کنید و از سس کارامل گرم به صورت منحنی با ضخامت کم به شکل شعله آتش بریزید . چند بار با فاصله بریزید که بهم نچسبند . سپس بگذارید کاملا خنک شوند . مراقب باشید این تکه ها شکننده هستند آرام بردارید. سپس روی کیک شکلات رنده شده یا ترافل شکلاتی بپاشید و چوب شورها را بعنوان هیزم روی کیک در مرکز قرار دهید و میان انها شعله را نصب کنید . ته شعله را در کیک فرو کنید تا ثابت شود . مجددا کمی ترافل یا شکلات رنده شده بپاشید . با کمی سس شکلات غلیظ میتوان روی کارامل رگه ایجاد کرد .