0

نحوه قراردادن تصویردرقسمت امضاء

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نحوه قراردادن تصویردرقسمت امضاء

عزیزان

کسی هست بدونه چطورمیشه تصویردرقسمت امضاء قرارداد؟آیانیازی به کاهش حجم تصویرنیزهست؟باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 4 اسفند 1392  9:45 AM
تشکرات از این پست
borkhar bigharar AliFanoodi ravabet_rasekhoon salma57 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:نحوه قراردادن تصویردرقسمت امضاء

در پایین ویرایشگر ارسال پست در انجمن، گزینه ای باعنوان "نمایش امضاء شما" وجود دارد، با تیک زدن این گزینه و در صورتی که از طریق راهنمای ذیل اقدام به بارگزاری امضاء برای پستهای ارسالی درانجمن کرده باشید، امضاء شما ذیل پست ارسالی نمایش داده می شود.

درج تصاویر در امضا: با استفاده از آیکون Image می توان به درج تصاویر در امضا پرداخت، همچنین تصاویری که در وب سایت های دیگر مشاهده می کنید، از طریق کپی و پیست در محیط ویرایشگر در دسترس قرار می گیرند.
تصویر مورد نظر شما ابتدا باید در اینترنت بارگذاری شده باشد، بدین منظور می توانید از یک آپلود سنتر دلخواه استفاده کرده و تصویر مورد نظر را در آن آپلود و لینک آن را دریافت دارید.
در ادامه با کلیک روی گزینه image ، پنجره زیر نمایش داده خواهد شد:

آدرس URL یا لینک تصویر مورد نظر را در بخش URL وارد نموده، سایر تنظیمات موبوط به تصویر را نیر مورد توجه قرار دهید. توجه داشته باشد، عرض یا width تصویر نباید از 650 پیکسل بیشتر باشد. پس اگر عدد نمایش داده شده در این قسمت بیش از 650 است، آن را به 650 تغییر داده و آیکون قفل را جهت هماهنگ نمودن طول و عرض تصویر کلیک کنید.

در این مرحله باید پیش نمایشی از تصویر در کادر preview مشاهده شود، در انتها ok نمایید تا تصویر در پست درج گردد.

درج جدول: جهت درج جدول در پست ارسالی از نماد table استفاده نموده و تنظیمات مورد نظر خود مثل عرض، قطر بدنه، تعداد سطر و ستون و ترازبندی آن را مشخص کنید و سپس دکمه ok را فشار دهید. پس از درج جدول با کلیک راست روی آن می توانید به اضافه، حذف یا ادغام سطر، ستون، سلول و ... پبردازید.

درج لینک یا پیوند: برای ایجاد پیوند (link) به سایت های دیگر در پست خود، متن یا تصویر مورد نظر را انتخاب کرده، روی آیکون link در نوار ابزار ویرایشگر کلیک نمایید تا پنجره زیر باز گردد:

نوع پیوند را URL تعیین کرده و آدرس اینترنتی مورد نظر را در بخش URL درج می نماییم، در صورتی که می خواهید با کلیک روی لینک، صفحه مورد نظر در یک پنجره جدید باز شود، از سربرگ target، گزینه New window را انتحاب و در نهایت ok نمایید.

درج لینک دانلود: اگر آدرس اینترنتی وارد شده مربوط به یک فایل، سند یا برنامه بارگذاری شده در اینترنت باشد، پس از ارسال پست، با کلیک روی آن لینک، عملیات دانلود آن فایل آغاز می گردد.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 4 اسفند 1392  9:56 AM
تشکرات از این پست
borkhar bigharar farshon AliFanoodi ravabet_rasekhoon
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

اگه حجم عکس(کیلوبایت) کوچیک باشه بهتره هم چنین اندازه عکس

چون اگر عکس بزرگ باشه جای بیشتری می گیره و صفحه بزرگ میشه

همچنین اگه حجم عکس زیاد باشه بارگزاری صفحات طول می کشه

اندازه عکس رو میشه در همان پنجره بارگزاری عکس کوچیک کرد ولی حجم عکس(کیلوبایت) را باید با نرم افزارهای مربوطه مثل فتوشاپ یا تغییر در اندازه و کیفیت عکس کاهش داد.

یکی از راحت ترین نرم افزارها برای کم کردن حجم عکس Microsoft Office Picture Manager می باشه که فکر کنم روی همه کامپیوتر ها نصب باشه(با نصب آفیس این نرم افزار هم نصب میشه)

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

یک شنبه 4 اسفند 1392  10:47 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar AliFanoodi ravabet_rasekhoon salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1

باتشکرنگفتیدکلیدimageکجاست؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 7 اسفند 1392  11:55 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon salma57
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

نقل قول farshon

باتشکرنگفتیدکلیدimageکجاست؟

این هم محل دکمه ارسال عکس

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

چهارشنبه 7 اسفند 1392  12:21 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon salma57 farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

من تصویرروبعدازآپلوددرقسمت امضاءضمیمه می کنم امابصورت علامت ضربدرظاهرمیشه چه بایدکرد؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 22 اسفند 1392  11:47 AM
تشکرات از این پست
amirali123 bigharar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول farshon

من تصویرروبعدازآپلوددرقسمت امضاءضمیمه می کنم امابصورت علامت ضربدرظاهرمیشه چه بایدکرد؟

عکسی که آپلود می کنید در صفحه ای باز کنید. روی عکس راست کلیک کنید.

copy image را انتخاب کرده و بعد در قسمت امضا از کلید ctrl+V برای انتقال عکس استفاده کنید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 22 اسفند 1392  6:51 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi bigharar ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها