کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده میشود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان میبرد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر میچسبد.
مواد لازم :
سیب زمینی نگینی خرد شده |
۲ پیمانه |
۱۵۰ کالری |
کرفس خرد شده |
۲ ساقه |
۳۰ کالری |
هویج بزرگ حلقه یاخرد شده |
۱ عدد |
۳۰ کالری |
آب |
۳ پیمانه |
۰ کالری |
کره |
۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه |
۳۰۰ کالری |
ژامبون خرد شده |
۲ پیمانه |
۶۰۰ کالری |
فلفل دلمهای سبز خرد شده |
۲ قاشق غذاخوری |
۵ کالری |
پیاز ریز شده |
۲ قاشق چایخوری |
۲ کالری |
آرد |
۳ قاشق غذاخوری |
۴۰ کالری |
شیر |
۱ پیمانه |
۱۱۰ کالری |
نمک |
۱/۸ قاشق چایخوری |
۰ کالری |
فلفل سیاه |
۱/۸ قاشق چایخوری |
۰ کالری |
پنیر چدار خرد شده |
۱ پیمانه |
۴۵۵ کالری |
خرده نان خشک |
۱/۲ پیمانه |
۱۷۵ کالری |
مجموع کالری: ۱۸۹۷
طرز تهیه :
1 - برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فارنهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
2 - سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
3 - حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
4 - سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود.
5 - ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
6 - مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.
7 - باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).
8 - به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).
9 - پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
10 - مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.
11 - ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
12 - کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شو