0

سوپ قارچ، اسفناج و برنج

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سوپ قارچ، اسفناج و برنج

 
 
 
مواد لازم:

قارچ خرد شده-۲۰۰ گرم

پياز خرد شده-نصف پيمانه

سير رنده شده-۲قاشق مرباخوري

سس سويا-۲قاشق مرباخوري

جعفري خرد شده-يک قاشق مرباخوري

آب مرغ- ۲ پيمانه

اسفناج- نيم کيلوگرم

برنج- نصف پيمانه

رب گوجه فرنگي-يک قاشق غذاخوري

نمک و فلفل- به اندازه کافي

روغن زيتون- يک قاشق مرباخوري

 

طرز تهيه:

کمي روغن را در ماهيتابه گرم کنيد. قارچ خرد شده و پياز را به مدت ۵دقيقه تفت دهيد. سير را اضافه کنيد و به مدت يک دقيقه تفت دهيد.

آب مرغ و برنج را اضافه کنيد تا به جوش بيايد، سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد به آرامي بپزد تا برنج نرم شود.

اسفناج خرد شده و رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و بگذاريد سوپ ۲تا۳ دقيقه بيشتر بپزد.

اسفناج، سس سويا، فلفل و در صورت نياز نمک نيز اضافه کنيد.

قبل از سرو کردن، جعفري را به سوپ اضافه کنيد.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 3 اسفند 1392  7:42 AM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها