0

مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

 
saharjoon
saharjoon
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 196
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

هفت راز ازدواج موفق

1) زوج های موفق خواسته ها و انتظارات خود را به صراحت می گویند. زوج های موفق قبل از ازدواج، توقعاتی كه از یكدیگر دارند مطرح می كنند، اگر توافق اساسی با هم ندارند (برای مثال مرد فرزند می خواهد ولی خانم مخالف است)، می توانند به شروع و یا خاتمه ازدواج به طور جدی فكر كنند. بعد از ازدواج، زوج های موفق به طور منظم در مورد توقعات و انتظاراتشان با هم صحبت می كنند و اگر اختلافی پیش آمد، آن را به زمان دیگری موكول می كنند تا همدیگر را درك كنند و به توافق برسند.

2) زوج های موفق فردیت خود را حفظ می كنند. بعد از ازدواج استقلال زوج ها كم می شود اگر افراد فرزند داشته باشند روز به روز وابستگی بیشتر می شود و گاهی افراد احساس خستگی می كنند. زوج های موفق می دانند حتی اگر به هم علاقه داشته باشند، گاهی احساس خستگی می كنند. آنان یكدیگر را تشویق می كنند تا همیشه"ما" نباشند و زمانی هم برای "خود" داشته باشند و به كارهای مورد علاقه خود بپردازند.بدین ترتیب زوج فردیت خود را حفظ می كند و زندگی ، شاداب می شود.

3) زوج های موفق همدیگر را مركز توجه قرار می دهند. آنان همدیگر را دست كم نمی گیرند و همیشه به فكر خوشبختی همسر خود و خانواده هستند. معمولاً افراد چند سال پس از ازدواج مانند سال های اول به هم توجه نمی كنند. ولی زوج های موفق، كارهای كوچك نظیر اولویت قرار دادن نیازها و كارهای همسر و كارهای بزرگ نظیر احترام و گوش كردن به حرف های هم را مدنظر قرار می دهند. ازدواج دریای تغییرات است. شما اغلب فراموش می كنید همسرتان مهم است و به او توجه نمی كنید. درعوض به كار، سرگرمی و دوستان اهمیت می دهید ولی زوج های موفق همدیگر را مركز توجه قرار می دهند.

4) زوج های موفق روش های حل اختلاف را می آموزند. "جان گاتمن" روانشناس كه 20 سال زندگی زوج ها را مطالعه كرده، عامل اصلی موفقیت یا شكست ازدواج را توانایی، یا عدم توانایی حل اختلافات می داند. حتی اگر همسرتان و شما كاملاً با هم یكی باشید ، گاهی با نظر هم موافق نیستید و این مخالفت باعث ناراحتی می شود. نباید به اعتیاد، خشونت و ... رو بیاورید. اگر خواسته شما و همسرتان با هم فرق دارد، باید آن را حل كنید. زوج های موفق با هم صحبت می كنند، حتی اگر احساس بدی نسبت به هم دارند. آنان در مورد اختلافات و مخالفت ها با هم مذاكره می كنند تا به نتیجه عادلانه برسند. آنان از یكدیگر حمایت می كنند و غـُر نمی زنند. آنان می پذیرند در مواردی عشق ، برتر از پیروزی است.

5) زوج های موفق با هم رشد می كنند. مسلماً فردی كه امروز با او ازدواج می كنید،10 سال آینده متفاوت خواهد بود. شما هر دو تغییر می كنید. به ویژه در شرایط سخت زندگی مانند از دست دادن والدین . زوج های موفق می دانند كه یكی یا هر دو در طول زندگی تغییر می كنند و قواعد عوض می شود. پس لازم است تغییر كنید تا بتوانید روابط در حال تغییر را عوض كنید.

6) زوج های موفق برای حفظ روابط می كوشند. زوج های موفق به طور منظم وضعیت زندگی خود را بررسی كرده  و با هم صحبت می كنند تا از شادی و رضایت هر دو از زندگی مشترك مطمئن شوند. اگر یكی ، یا هر دو شما از زندگی مشترك ناراضی هستید، مشكلتان را حل كنید.

7) از مراجعه به مشاور خجالت نكشید. زوج های موفق قبل از مراجعه به مشاور، سند طلاق را امضا نمی كنند. آنان می كوشند كه مشكلات را در اولین فرصت حل كنند.

شنبه 3 اسفند 1392  3:30 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
saharjoon
saharjoon
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 196
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

ازدواج وحدتی اجتماعی یا قراردادی قانونی بین مردم است که باعث بوجود آمدن خویشاوندی می‌شود. این عمل در روابط میان اشخاص یک سنّت- معمولاً صمیمی و جنسی- که به طُرُقِ مختلف این مسئله تصدیق شده‌است- و وابسته به فرهنگ یا شاخه‌های فرهنگ در هر زمینه‌ای که درک بشود، می‌باشد. همچون یک اتحاد غالباً توسط مراسم عروسی رسمی می‌شود، که شاید به آن زناشویی هم گفته شود.

مردم دلایل زیادی برای وصلت‌کردن دارند که شامل یک یا تعداد بیشتری از موارد زیر می‌شود: قانون، جامعه، خواسته جنسی، احساس، اقتصاد، روان و مذهب. اینها ممکن است ازدواج‌های تنظیم‌شده، الزامات خانوادگی، تشکیلات قانونیِ یک هستهٔ واحد خانواده، قانون محافظت از کودکان و بیانیهٔ عمومی تعهد[۱][۲] را هم شامل شوند. معمولاً عمل ازدواج بین افراد شرکت کننده باعث بوجود آمدن هنجار یا الزامات قانونی می‌شود. در برخی جوامع این الزامات حتی به سوی برخی از اعضای خانواده‌های اشخاص ازدواج کننده کشیده می‌شود. برخی فرهنگ‌ها فسخ ازدواج را بواسطهٔ طلاق یا ابطال جایز می‌شمرند.

ازدواج یا پیوند زناشویی پیوندی آیینی‌است که طی احکام یا رسومی خاص بین زن و مرد در مذاهب و کشورهای مختلف برقرار می‌شود تا به تشکیل خانواده منجر گردد و می‌تواند منجر به زایش فرزند شود. در برخی از کشورهای جهان، ازدواج همجنس‌گرایان، یعنی ازدواج دو مرد یا دو زن با یکدیگر و تشکیل خانواده نیز وجود دارد.

شنبه 3 اسفند 1392  3:32 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
janemaniali
janemaniali
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 29

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

1هدف از ازدواج رسیدن به آرامش جسمی و روحی میباشد   2سن ازدواج  به بلوغ فکری افراد بستگی داره  ولی بهتره خیلی فاصله نباشه 3اگه ازدواج طبق معیار باشه ازفساد گناه و بی بندوباری جلوگیری میشه  4 توکل به خدا داشتن و از فقر نترسیدن _پایین اوردن توقعات _بوجود آوردن شرایط اولیه  و مقدمات توسط خیرین و دولت  

شنبه 3 اسفند 1392  4:29 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
mohammadhoseinshokri
mohammadhoseinshokri
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 561
محل سکونت : قزوین

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

ازدواج یه زمانی خوب بود و فتیده های زیادی داشت . اما متأسفانه حالا با توجه به گرونی هایی که هست ، نه تنها مفید نیست ، بلکه ضرر و زیان زیادی هم داره !

heartwink

شنبه 3 اسفند 1392  5:36 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
alikhatar20
alikhatar20
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 26
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

اگر درسنین بین25 تا 30 سال برای پسران و 20 تا 25 سال برای دختران باشد مناسب خواهد بود.

مشکلاتی که الان گریبانگیر همه هست مشکلات اقتصادی و توقعات بالاست، امان از این همه چشم و همچشمی. گرونی از یک طرف و چشم و همچشمی از طرف دیگر باعث بالا رفتن سن ازدواج شده، مشکل دیگر آشنایی‌های دوست دختر و پسری است که فراگیر شده است.

 

شنبه 3 اسفند 1392  9:23 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
asheq1hazrat
asheq1hazrat
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1392 
تعداد پست ها : 136
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

 

1- مهم‌ترین هدف ازدواج چیست؟حفظ شدن دین فرد ورسیدن به آرامش

2- به نظر شما، سنّ ازدواج برای پسر و دختر چه زمانی است؟ دین مبین اسلام در این خصوص چه نظری دارد؟ بهترین سن برای دختران 18-25و پسران21-27سالگی البته اگه به بلوغ عقلی رسیده باشند در اسلام برای ازدواج فکر کنم سن خاصی مشخص نشده باشه ولی درروایت امده که دختران بهتر است در یک سنین خاصی ازدواج کنند

3- اگر ازدواج طبق معیارهای صحیح انجام گیرد، چه فواید و منافعی دارد؟ اول حفظ کانون خانواده دوم حفظ جامعه از خطرات ومشکلات

4- مشکلات و موانعی که باعث تأخیر در اقدام به ازدواج می‌شود، کدامند؟ چه راه‌حل‌هایی را پیشنهاد می‌دهید؟1.پایبندی به دین چرا که اگر ما کاملا به دین در زندگی عمل کنیم چشم وهم چشمی بین ما نیست واسراف و ....نداریم.     2.دختر وپسر به سن ازدواج میرسند در حالی که اصلا نمیدانند در زندگی مشترک  باید چگونه باشند

شنبه 3 اسفند 1392  10:21 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1392 
تعداد پست ها : 21972
محل سکونت : مازندران

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

هدف از تشکیل خانواده، تأمین نیازهای مادی و معنوی انسان از جمله دست‌یابی به سکون و آرامش است. دست‌یابی به این اهداف والا، نیازمند توجه جدی به خانواده می‌باشد. در حقیقت خانواده یعنی گروهی، متشکل از افرادی که از طریق نسب یا سبب و رضاع با یکدیگر به عنوان شوهر، زن، فرزندان، مادر، پدر، برادر و خواهر در ارتباط متقابلند و فرهنگ مشترکی پدید آورده و در واحد خاصی به نام خانه زندگی می‌کنند.

خانواده به عنوان اوّلین کانونی که فرد در آن قرار می‌‌گیرد دارای اهمیت شایان توجهی است. اوّلین تأثیرات محیطی که فرد دریافت می‌کند از محیط خانواده است و حتی تأثیرپذیری فرد از سایر محیط‌ها می‌تواند نشأت گرفته از همین محیط خانواده باشد. خانواده پایه گذار بخش مهمی از سرنوشت انسان است و در تعیین سبک و خط مشی زندگی آینده ، اخلاق ، سلامت و عملکرد فرد در آینده نقش بزرگی بر عهده دارد. عواملی چون شخصیت والدین ، سلامت روانی و جسمانی آن‌ها ، شیوه‌های تربیتی اعمال شده در داخل خانواده، شغل و تحصیلات والدین و وضعیت اقتصادی و فرهنگی خانواده، محل سکونت خانواده، حجم و جمعیت خانواده، روابط اجتماعی خانواده و بی‌نهایت متغیر دیگر در خانواده وجود دارند که شخصیت فرزند، سلامت روانی و جسمانی او، آینده شغلی، تحصیلی، اقتصادی، سازگاری اجتماعی و فرهنگی، تشکیل خانواده او و غیره را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

مدیر تالارهای ورزش

شنبه 3 اسفند 1392  10:26 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
kz1350
kz1350
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 6140
محل سکونت : مازندران

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

از نظر اسلام اهداف اساسی ازدواج عبارتند از:
1 – رسیدن به آرامش:
در نظام الهی و فرهنگ قرآنی، هدف اصلی از ازدواج رسیدن به آرامش روان و آسایش خاطر، پیمودن طریق رشد، دستیابی به کمال انسانی و نزدیکی به ذات حق است.
تردیدی نیست که از تنهایی به درآمدن، همسر و همراه شدن ، خانوادۀ مستقل تشکیل دادن، ارضای کشش‌های نفسانی و غرایز طبیعی و فرزند آوری از نتایج قهری ازدواج، نیز از مهم‌ترین عوامل مؤثر در آرامش روان، آسایش فکر و جان و احساس رضامندی درونی است.
قرآن کریم در معرفی فلسفه ازدواج می‌فرماید: «و یکی (دیگر) از نشانه های خدا این استکه از جنس خودتان همسرانی برای شما آفرید تا در کنار آن‌ها آرامش پیدا کنید» خداوند در این آیه و آیه 189 اعراف، ضمن آن که حقیقت زن و مرد را یک گوهر دانسته و هیچ امتیازی از لحاظ مبدأ آفرینش بین آن‌ها قایل نشده، آرامش خاطر و روان را هدف ازدواج و زن را محور آرامش معرفی کرده است.
2 – بقای نسل:
یکی از اهداف جانبی ازدواج، فرزند آوری و بقای نسل است.
امام سجاد(ع) وجود فرزند را از سعادت های انسان می داند. امام صادق(ع) یکی از معیارهای مهم در انتخاب همسر را توان زاییدن فرزند بسیار معرفی می‌کند .
3 – پاسخ به ندای فطرت:
ازدواج پاسخی است خداپسندانه به ندای فطرت زیرا خداوند وجود انسان غریزه جنسی را قرار داده است.
4 – حفظ عفت:
از هدف مهم ازدواج، حفظ پاکدامنی زنان و مردان و جلوگیری از لغزش‌های گوناگون است، زیرا ازدواج تنها راه ارضای طبیعی تمایل جنسی است،از این رو پیامبر(ص) فرمود: «هر کس ازدواج کند، نیمی از دینش را حفظ کرده، پس باید در نیم دیگر از خدا بتر

شنبه 3 اسفند 1392  10:30 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
mahderonaldo
mahderonaldo
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 1610
محل سکونت : مازندران

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

تـردیـدی نـیست که ازدواج ومیل به زناشویی زن ومرد از غرایز اولیه نوع بشر است وهر انسانی به صـورت طبیعی علاقه مند به ازدواج وتولیدمثل می باشد, به تعبیر دیگر, هر انسانی در صدد است کـه از طـریق تولید مثل، حیات موقت وپایان پذیر خویش را از طریق بقای فرزند دایمی سازد, در عـیـن حال، چگونگی بقای نسل نیز برای وی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چه این که هر فرد بـشـر هـمـان گـونـه کـه به سلامت خویش می اندیشد, به سلامت فرزند خویش نیز اهتمام دارد وهمان گونه که به دنبال سعادت خویش است، سعادت فرزند خود را نیز می خواهد, زیرا در حقیقت فرزند خود را تداوم وجود خویش دانسته وسعادت وی را از سعادت خویش جدا نمی داند.


علی (ع) در نامه معروفش به امام حسن مجتبی (ع) می فرماید: و وجدتک بعضی بل وجدتک کلی، حتی کان شیئا لو اصابک اصابنی وکان الموت لواتاک اتانی فعنانی من امرک ما یعنینی من امر نفسی . آنـچـه در سـخن علی (ع) آمده، همان ندای فطرت است که هر فرد انسان فرزندش را جزء خویش، بـلـکه تمام هستی خویش می داند که از طریق او بقا وتداوم می یابد, بنابراین، مرگ فرزند را مرگ خـویـش تـلـقـی مـی کـند وهمان گونه به سرنوشت فرزندش می اندیشد که به سرنوشت خویش می اندیشد, واز طرفی از دیرباز انسانها متوجه تاثیر سلامت پدر ومادر در سلامت فرزند بوده اند. از این جهت در طول تاریخ، همه ملل در انتخاب همسر, امور زیادی را مراعات نموده وامر ازدواج را بـا ملاحظه شرایط زیادی انجام می داده اند که همه این شرایط لااقل به تصور آنان برای سلامت جسمی ویا سعادت معنوی فرزندانشان اهمیت داشته است .


در ایـن زمینه توصیه های فراوانی از حکیمان جوامع ملل مختلف نقل شده ومردمان به آن پای بند بـوده ودر امـر مـقـدس ازدواج، آنها را مراعات می نموده اند, چنان که از پیامبر اکرم(ص)ودیگر امامان مـعـصوم نیز چنین توصیه های ارزنده ای را در کتب مختلف مشاهده می کنیم . به عنوان نمونه، پیامبر اکرم(ص)می فرماید: انظر فی ای نصاب تضع ولدک فان العرق دساس, بنگر که فرزندت را از چـه فـامـیلی به دست می آوری، چه این که اخلاق وخصایص هر فامیلی در نسل آنها باقی می ماند (وانـحـرافـهای اخلاقی آنان تاثیر سوء خود را در فرزندان آنها نیز به جا خواهد گذاشت). بنابراین، همگان باید در انتخاب همسر دقت کافی کنند واز بهترین افراد برای خویش همسر برگزینند

شنبه 3 اسفند 1392  10:31 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
ho3rian
ho3rian
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1391 
تعداد پست ها : 17
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

امیدوارم همه جوان ها خوشبخت و انتخاب درستی داشته باشند آمین

یک شنبه 4 اسفند 1392  10:16 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
q1q2q3
q1q2q3
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 10
محل سکونت : اصفهان
یک شنبه 4 اسفند 1392  12:34 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1391 
تعداد پست ها : 2645
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

1- مهم‌ترین هدف ازدواج چیست؟

هدف ازدواج اول تشکیل خانواده و ایجاد انگیزه برای زندگی بهتر و داشتن کسی که بشه بهش تکیه کرد در برابر مشکلات زندگی

2- به نظر شما، سنّ ازدواج برای پسر و دختر چه زمانی است؟ دین مبین اسلام در این خصوص چه نظری دارد؟.

به نظر من سن ازدواج برای پسر بین 20 تا 23 و برای دختر بین 15 تا 20 هستش

3- اگر ازدواج طبق معیارهای صحیح انجام گیرد، چه فواید و منافعی دارد؟

مطمئناً اون زندگی که بر طبق معیار های صحیح باشه پایدارتر هستش و احساس رضایت تو اون زندگی خیلی بیشتر و کامل تر هستش

4- مشکلات و موانعی که باعث تأخیر در اقدام به ازدواج می‌شود، کدامند؟ چه راه‌حل‌هایی را پیشنهاد می‌دهید؟

مسکن-کار-سربازی-سطح توقعات بالا- بعضی خانواده ها-بعضی رسم ها و ...

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

 

یک شنبه 4 اسفند 1392  2:02 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 1310
محل سکونت : هویزه

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

احادیث در مورد ازدواج:

 

پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

وقتی كسی كه به خواستگاری می آید و اخلاق و دین اش مایه رضایت است به او زن دهید كه اگر چنین نكنید ، فتنه و فساد زمین را پر خواهد كرد .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

بهترین ازدواجها ها آن است كه آسان تر انجام گیرد .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد ، كه نزد خدای عز وجل محبوبتر و ارجمند تر از ازدواج باشد .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

  پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

ازدواج سنت من است پس هر كه از سنت من روی بر گرداند از من نیست .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

هر كه دوست دارد كه پاك و پاكیزه خدا را دیدار كند ، با همراه داشتن همسری به دیدارش رود.

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

هر جوانی كه در دوره جوانی خود ازدواج كند ، شیطانش فریاد بر آورد كه : وای بر او دین خود را از گزند من حفظ كرد .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

هر كه ازدواج كند نصف عبادت به او داده شده است .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

دو ركعت نمازی كه ازدواج كرده می خواند ، برتر از هفتاد ركعت نمازی است كه فرد عزب می خواند .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

زن بگیرید ؛ زیرا كه ازدواج كردن روزی شما را بیشتر می كند .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

مردان عزب خود را زن دهید ؛ زیرا با این كار خداوند اخلاق آنان را نیكو می گرداند و روزیهایشان را زیاد می كند و بر جوانمردی های آنان می افزاید .

                         

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

امام صادق (علیه السلام) :

هر كه از ترس تهیدستی ازدواج نكند ، به خدای متعال گمان بد برده است . خدای متعال می فرماید : « اگر تهیدست باشد خداوند از فضل خود توانگرشان می سازد » .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

از مردی به نام عكاف پرسید : آیا همسری داری ؟ عرض كرد : خیر . پرسید : آیا كنیزی داری ؟ عرض كرد : خیر . پرسید : آیا توان مالی داری ؟ عرض كرد : آری . حضرت فرمود : ازدواج كن مگر نه از گناه كاران هستی

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

امام صادق (علیه السلام) :

هر كه مجردی را زن دهد ، از جمله كسانی است كه خداوند در روز قیامت به او نظر می افكند .

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 

 امام علی (علیه السلام) :

بهترین وساطتها این است كه میان دو نفر در امر ازدواج وساطت شود . تا سر وسامان بگیرند .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 امام باقر (علیه السلام) :

مردی خدمت رسول خدا (صل الله علیه و آله) آمد و در امر ازدواج كسب تكلیف و اجازه كرد ، حضرت فرمود :  آری ازدواج كن و بر تو باد به زنان متدین ، خدا خیرت دهد .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

نباید حسن صورت زن را بر حسن دین داری او برگزید .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

با زن به خاطر ۴ چیز ازدواج می شود : مال و ثروتش ، زیبایی اش ، دینداری اش و اصل و نسب خانواده اش ؛ و تو با زنان متدین ازدواج كن

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

امام حسن (علیه السلام) :

به مردی كه با ایشان در باره ازدواج دختر خود مشورت كرد ، فرمود : او را به مردی با تقوا شوهر ده ؛ زیرا اگر دختر تو را دوست داشته باشد گرامیش می دارد و اگر دوستش نداشته باشد به وی ستم نمی كند .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 امام صادق (علیه السلام) :

شومی و ناخجستگی زن ، زیاد بودن كابین او و نافرمانی از شوهرش می باشد .

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

  پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :

بهترین مهریه سبكترین آن است .

 

یک شنبه 4 اسفند 1392  4:54 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 8721
محل سکونت : خراسان جنوبی
یک شنبه 4 اسفند 1392  7:07 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 3783
محل سکونت : ...

پاسخ به:مبحث سی و نهم طرح صالحین: ازدواج؛ فواید، موانع و راه‌حل‌ها

- به نظر شما، سنّ ازدواج برای پسر و دختر چه زمانی است؟ دین مبین اسلام در این خصوص چه نظری دارد؟

  دختر: 24-22       پسر 27-25

- مشکلات و موانعی که باعث تأخیر در اقدام به ازدواج می‌شود، کدامند؟

  پسر: بیکاری_ بی پولی_ زیر بار مسئولیت نرفتن_ و مهمتر از همه هزینه های بالای ازدواج ک در حد متوسط بایست پسر واس ی عقد معمولی چهارمیلیون...عقدکنان ده میلیون... عروسی شونزده میلیون درنظر بگیره... میشه ی چیزی حدود سی میلیون...دارن؟!!!

  دختر: بالا رفتن سطح توقع دختر و بالأخص پدر و مادر دختر در همه موارد... خونه- ماشین- شغل خوب- درآمد ماهیانه چند میلیون- چهره- خانواده طرف و...

- آنچه که جوانان مجرّد تا قبل از ازدواج باید رعایت کنند.

 پسر: چشم پاکی

دختر: حفظ حیا و عفت

یک شنبه 4 اسفند 1392  7:29 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 09303495228
دسترسی سریع به انجمن ها