0

آشنایی با روش تهیه‌ی استیک با سُس فلفل

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی استیک با سُس فلفل

 


این استیک برای آن‌هایی مناسب است که از خوردن غذای تند لذت می‌برند.

استیک

مواد اولیه:

فیله گوساله                                       200 گرم

پیاز                                                     یک عدد

سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب        از هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون و خامه                              از هر کدام 100 گرم

فلفل قرمز درشت                               دو عدد

فلفل قرمز پودری                                یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:       

* فیله گوساله را به دو تکه 100 گرمی تقسیم کنید.

* پیاز را رنده و آب آن را گرفته با سس سویا و فلفل سیاه نیم‌کوب مخلوط کرده و روی تکه‌های گوشت بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته سپس روغن زیتون را اضافه کرده و به مدت دو ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید.

* تابه را روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون گرم کرده و تکه‌های فیله را بپزید.

* در این زمان فلفل قرمز را برش‌های نیم سانتی زده و در تابه‌ای کوچک خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا کمی غلیظ شود.

* یک تکه از فیله را روی ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روی فیله بچینید و فیله دوم را روی فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روی استیک طبق شکل ریخته و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 30 بهمن 1392  10:23 PM
تشکرات از این پست
Fateme74
دسترسی سریع به انجمن ها