0

چرا صفحه پست های راسخون به هم میریزد؟

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

چرا صفحه پست های راسخون به هم میریزد؟

سلام.

گاهی اوقات بدون اینکه عکس بزرگی در پست ها گذاشته باشیم صفحه به هم میریزد؟

تا حالا متوجه این قبیل پست ها شدید؟

گاهی اوقات در یک صفحه که شامل چندین پست باشه بدون اینکه عکسی گذاشته شده باشه صفحه به هم ریخته شده.

چطور متوجه بشیم که ایراد از کدوم پست هست؟

اگر پست ما مشکل داشت بدون دسترسی به دکه ویرایش چطور پست را ویرایش کنیم؟

چهارشنبه 30 بهمن 1392  8:39 AM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar bigharar ravabet_rasekhoon AliFanoodi sayyed13737373 nazaninfatemeh siryahya
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پاسخ به:چرا صفحه پست های راسخون به هم میریزد؟

خب جواب این سوال رو خودم میدم.

بعضی مواقع استفاده از کلماتی بدون ایجاد فاصله در اون باعث ایجاد این مشکل میشه.

مثلا گاهی از روی اصرار به انجام کاری و یا شوخی با دوستان دستمون رو میذاریم روی صفحه کلید و تا خط تموم نشه دستمون رو برنمیداریم.

مثل این مورد!

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

یا اینکه علامت خط رو زیاد از حد ادامه دارش می کنیم.

یعنی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

گاهی هم لینک هایی با اسم طولانی باعث بروز این مشکل میشه.

برای اینکه بفهمیم کدام پست در صفحه ایجاد مشکل کرده اول نگاه می کنیم ببینیم کدوم پست عکس داره. اون پست رو به تنهایی در صفحه ای  باز می کنیم.

برای این کار از لینک کنار پست استفاده می کنیم هر پست در راسخون دارای یه لینک مجزاست که میشه اون رو به تنهایی در صفحه باز کرد.

وقتی پست رو به تنهایی باز کردیم مشخص میشه اون پست مشکل داره یا نه!

پست های با حروف پیوسته طولانی رو هم همینطور باز می کنیم.

همچنین وجود جدول یا تگ های div با عرض بیش از حد مجاز می تواند صفحه را به هم بریزد.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 30 بهمن 1392  9:24 AM
تشکرات از این پست
borkhar bigharar ravabet_rasekhoon AliFanoodi amirali123 sayyed13737373 nazaninfatemeh siryahya
salma57
salma57
کاربر طلایی1

مثلا من پست قبل رو با راست کلیک بر روی گزینه پاسخ به:چرا صفحه پست های راسخون به هم میریزد؟  و استفاده از گزینه  open link  in new tab میتونم باز کنم به طوری که فقط پست قببلم در صفحه نمایش داده بشه.

در صورتی که پست من مشکل داشت به دو طریق میتونم اون رو ویرایش کنم.

روش اول:

در همان حالتی که پست را در صفحه جدید باز کردم در بالای صفحه آدرس پست من به این صورت نوشته شده: 

http://rasekhoon.net/forum/post/show/879291/1652112/

اگر به جای عبارت show عبارت edit رو قرار بدم و اینتر بزنم وارد محیط ویرایش متن خواهم شد و میتونم به راحتی پست رو ویرایش کنم.

روش دوم:

در روش دوم هم اگر مشکل ار پست من بود میتونم وارد محیط کاربری خودم بشم، در محیط کاربری پست های انجمن، و بعد پست مربوطه رو پیدا کنم و از اونجا پست رو ویرایش کنم.

اگر اشکال از پست بقیه کاربران بود بر روی علامت  بالای پست دارای اشکال کلیک کرده و می نویسم این پست مشکل دارد و صفحه را به هم ریخته.

مسئولین انجمن سایت پست را بررسی و اصلاح می کنند. 

برای رفع مشکل، اگر پست تنها حاوی متن است، می توان با کپی کل محتوا به داخل notepad و سپس کپی از notepad به ویرایشگر انجمن، مشکل را مرتفع نمود، البته با این کار اگر تصویری در پست موجود باشد از بین می رود که در این صورت باید تصاویر را به صورت جداگانه در محل مناسب درج نمود.

همچنین اگر عرض تصاویر زیاد است، با دابل کلیک روی آنها یا کلیک روی آیکون Image در ویرایشگر انجمن و باز شدن پنجره image properties، عدد موجود در فیلد width را حداکثر به 650 تغییر و Ok و در نهایت پست را ارسال می  کنیم.

برای تغییر در عرض جداول نیز روی آنها کلیک راست نموده و گزینه table properties را انتخاب می کنیم تا پنجره مربوطه باز شود،سپس عدد موجود در فیلد width را حداکثر به 650 تغییر می دهیم.

تغییر در عرض سایر تگ های html نیز از طریق خصوصیت width آنها در بخش source ویرایشگر انجمن ممکن است.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 30 بهمن 1392  9:33 AM
تشکرات از این پست
bigharar ravabet_rasekhoon AliFanoodi amirali123 sayyed13737373 nazaninfatemeh
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

قبلا گفته بودم که با زوم میشه دکمه ها رو دید ولی امتحان کردم نشدfrown

همون راهی که آبجی سلماگفتن بهترین راههangelcool

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

چهارشنبه 30 بهمن 1392  3:09 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon AliFanoodi amirali123 sayyed13737373 nazaninfatemeh siryahya
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

به صفحه دست نمیزنیم و کار رو کلا به کاردان یا همون واحد فنی ارجاع میدیم

روش بعدی زدن تند تند پستهای بزرگ و خارج شدن از اون پیجه

امیدوارم با اموزشهای امروز کلی به معلوماتتون اضافه شده باشهhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gifhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gifhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gif

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393  8:33 AM
تشکرات از این پست
amirali123 salma57 sayyed13737373 nazaninfatemeh siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها