مثلا من پست قبل رو با راست کلیک بر روی گزینه پاسخ به:چرا صفحه پست های راسخون به هم میریزد؟ و استفاده از گزینه open link in new tab میتونم باز کنم به طوری که فقط پست قببلم در صفحه نمایش داده بشه.
در صورتی که پست من مشکل داشت به دو طریق میتونم اون رو ویرایش کنم.
روش اول:
در همان حالتی که پست را در صفحه جدید باز کردم در بالای صفحه آدرس پست من به این صورت نوشته شده:
http://rasekhoon.net/forum/post/show/879291/1652112/
اگر به جای عبارت show عبارت edit رو قرار بدم و اینتر بزنم وارد محیط ویرایش متن خواهم شد و میتونم به راحتی پست رو ویرایش کنم.
روش دوم:
در روش دوم هم اگر مشکل ار پست من بود میتونم وارد محیط کاربری خودم بشم، در محیط کاربری پست های انجمن، و بعد پست مربوطه رو پیدا کنم و از اونجا پست رو ویرایش کنم.
اگر اشکال از پست بقیه کاربران بود بر روی علامت بالای پست دارای اشکال کلیک کرده و می نویسم این پست مشکل دارد و صفحه را به هم ریخته.
مسئولین انجمن سایت پست را بررسی و اصلاح می کنند.
برای رفع مشکل، اگر پست تنها حاوی متن است، می توان با کپی کل محتوا به داخل notepad و سپس کپی از notepad به ویرایشگر انجمن، مشکل را مرتفع نمود، البته با این کار اگر تصویری در پست موجود باشد از بین می رود که در این صورت باید تصاویر را به صورت جداگانه در محل مناسب درج نمود.
همچنین اگر عرض تصاویر زیاد است، با دابل کلیک روی آنها یا کلیک روی آیکون Image در ویرایشگر انجمن و باز شدن پنجره image properties، عدد موجود در فیلد width را حداکثر به 650 تغییر و Ok و در نهایت پست را ارسال می کنیم.
برای تغییر در عرض جداول نیز روی آنها کلیک راست نموده و گزینه table properties را انتخاب می کنیم تا پنجره مربوطه باز شود،سپس عدد موجود در فیلد width را حداکثر به 650 تغییر می دهیم.
تغییر در عرض سایر تگ های html نیز از طریق خصوصیت width آنها در بخش source ویرایشگر انجمن ممکن است.