0

پوره سیب زمینی کلاسیک

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پوره سیب زمینی کلاسیک

پورۀ سیبزمینی مکمل بسیار عالیی برای تمام غذاهای گوشتی و سبزیجات است.

مناسب برای :10 نفر

زمان آماده سازی :کمتر از 1 ساعت

این میزان مواد برای 8 الی 10 نفر مناسب میباشد. این پورۀ پر طرفدار در 40 دقیقه درست میشود.

مواد لازم:

  • سیبزمینی 2 کیلو گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • خامه 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • کره 120 گرم

طرز تهیه:


  1. ابتدا سیبزمینی ها را میشوییم و پوست آنها را میگیریم و سپس در قطعات 2 سانتیمتری خرد میکنیم. در یک قابلمۀ مناسب، سیبزمینی ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک قرار میدهیم. روی آن آب سرد میریزیم به طوری که 4 سانتیمتر آب روی آنها را بگیرد و سپس آن را روی حرارت میگذاریم تا جوش آید. پس از اینکه آبِ آن جوش آمد، حرارت را ملایم میکنیم تا به آرامی حدود 8 الی 10 دقیقه جوش بزند.
  2. وقتی سیبزمینی در حال پخت است، در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را میریزیم و آن را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره کاملاً ذوب شود.
  3. پس از اینکه سیبزمینی ها کاملاً ترد شدند، آنها را از آب خارج میکنیم و با گوشت کوب میکوبیم تا کاملاً له شود. سپس مخلوط خامه را داغ، روی آن میریزیم و کاملاً مخلوط میکنیم و داغ سرو میکنیم.
دوشنبه 28 بهمن 1392  1:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها