0

نان باگت

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

نان باگت

مواد لازم


آرد 350 گ پ

ودر خمیر مایه 10 گ

شکر 1 ق س

بهبود دهنده 2/1 ق چ

آب ولرم 200 میلی لیتر

روغن مایع 2 ق س

نمک 2/1 ق چ

 
طرز تهیه


در ظرفی مناسب آرد ، پودر خمیر مایه ، شکر، بهبود دهندو آب ولرم ریخته با قاشق چوبی هم بزنید در آخر روغن مایع و نمک را افزوده و همزده سپس با دست 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید 40 دقیقه با پوشش در محیط گرم استراحت دهید روی سطحی آرد پاشی شده خمیر را یک دقیقه ورز داده و به 2 قسمت تقسیم کنید هر قسمت را رول کرده در سینی کم چرب گذاشته با پوشش در محیط گرم به مدت 20 دقیقه استراحت دهید. در فر از قبل داغ شده بمدت 20 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت شماره 6 قرار داده سپس بعد از فر روی توری گذاشته تا خنک شود .

دوشنبه 28 بهمن 1392  1:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها