نان هویج دیابتی
مواد لازم: گندم جوانه زده ۳ فنجان تخم کتان، آسیاب شده ۱ فنجان کدوی کوچک ۳ عدد هویچ ۳ عدد موسیر ۱ عدد
کاهو به مقدار لازم
طرز تهیه: هویج ها را در دستگاه غذا ساز (مخلوط کن) بریزید و تا وقتی کاملا ریز شوند، مخلوط کنید و کنار بگذارید. گندم جوانه زاده را در دستگاه غذ اساز بریزید و تا وقتی که کاملا له و خرد شوند مخلوط کنید. تخم کتان و کدوی خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که کدوها بهم بپیوندند یعنی حالت خمیری حاصل شود، مخلوط کنید. هویج ها و موسیر ریز شده را اضافه کنید و تا زمانی که کل مخلوط مانند یک خمیر گردد و همه چیز در آن کاملا ریز گردد، مخلوط کنید. مخلوط را روی ورق تلفکس برای دستگاه خشک کننده میوه و سبزی (آبزدا) پهن کنید. مخلوط باید حداقل ۶ سانتی متر ضخامت داشته باشد، اگر دوست دارید می توانید کمی آن را ضخیم تر کنید. در دستگاه خشک کننده برای حداقل ۶ ساعت قرار دهید. وقتی روی آن کاملا خشک شد، نان را در آورید و چند تکه کنید. تکه ها را بر گردانید و روی ورق قرار دهید و تا زمانی که تقریبا خشک گردد، دوباره در دستگاه خشک کننده قرار دهید. سعی کنید کمی رطوبت در آن باقی بماند و روی آن خیلی سخت و سفت نگردد. برای دو هفته در یخچال باقی می ماند