0

سالسا لقمه به سبک مکزیکی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

سالسا لقمه به سبک مکزیکی

سالسای‌ لقمه یکی از سبک‌ترین و خوش‌طعم‌ترین غذاهای مکزیکی است که به ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار نزدیک است. این غذا که با نام پیتزا لقمه گیاهی هم شهرت دارد می‌تواند هم به عنوان پیش‌غذا و هم به عنوان یک غذای مغذی و پرخاصیت در یک وعده غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

طرز تهیه سالسا لقمه , نحوه پخت سالسا لقمه
با مصرف اين غذا ...
علاوه بر کم خونی، اختلال‌های دستگاه گوارش را درمان کنید .
به بهبود اشتها و هضم مواد غذایی کمک کنید .
کندی عملکرد روده‌ها را بهبود ببخشید .
پرزها و الیاف روده‌را پاک سازی کنید .

مواد لازم:

 آرد  150 گرم
 آرد ذرت  50 گرم
 زرده تخم‌مرغ  2عدد
 شیر  نصف پیمانه
 روغن زیتون  50 گرم
نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
پوره لوبیا قرمز يك پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری
پیاز نگینی یک قاشق سوپ‌خوری
سیر يك عدد
پیاز نواری نصف پیمانه
آووکادو نصف پیمانه
گوجه‌فرنگی نصف پیمانه
گشنیز برای تزئین


روش تهيه:
زرده ‌را به همراه شیر ولرم و روغن زیتون مخلوط کنید. آرد، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و این مخلوط را به خوبی هم بزنید تا خمیری یکدست آماده شود. خمیری که آماده می‌شود نباید حالت چسبندگی داشته باشد، بنابراین می‌توانید تا جایی که نیاز است به آن آرد اضافه کنید. 
سپس خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید و با قالبی گرد یا یک نعلبکی بزرگ آن را قالب بزنید و درون سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادید، بگذارید.
سینی را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده‌اید به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها برشته شوند، سپس آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

روش تهیه مواد سالسا
پیاز نگینی شده و سیر را درون روغن زیتون تف دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس لوبیا قرمزی را که به مدت 6 تا 7 ساعت در آب خیس کرده‌اید، با کمک میکسر پوره کنید و آن را با نمک و فلفل و دارچین به مواد قبلی اضافه کنید، پس از آماده شدن این مواد را روی نان بمالید. در مرحله آخر پیاز، آووکادو و گوجه‌فرنگی را روی پوره بزنید و آن را با جعفری تزئین کنید.

یک شنبه 27 بهمن 1392  11:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها