
بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :
بادمجان |
یک کیلوگرم |
سبزی ترشی خرد شده |
300 گرم |
هویج |
200 گرم |
سرکه |
یک لیتر |
زردچوبه |
یک قاشق مرباخوری |
ادویه ترشی |
یک قاشق مرباخوری |
فلفل سبز تند |
پنج عدد |
گردو ریز خرد شده |
نصف پیمانه |
نمک |
به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.