پاسخ به:جملک های زیبا...
عید رفته بودیم غار علیصدر، منتظر بابام بودیم که برسه تو همین وقت روی یه سنگ اول غار نوشتم :خطر! با کلیپس وارد نشوید خطر ریزش غار. وقتی که از غار اومدیم بیرون ملت هنرمندمون چهار تا ستاره به عنوان لایک زیر پست من گذاشته بودن. منم ذوق مرگ شدم
سرما
نمیدونم چرا اسمشو گذاشتن خودکار!! ینی اگه ما ولش کنیم به امونه خدا، خودش میره کار میکنه خرجه زن و بچه ش رو در میاره؟ فرهنگستان بازم از اینجور لغت ها اختراع کنه صلوات...
ستایش دهه شصت: سوارماشین پسرغریبه شده خونه شونم رفته بی رضایت مامان باباش ازدواج کرده الان دهه نود استاددانشگاهی روکه محترمانه اذن خواستگاری میخوادو ردمیکنه ک چی؟ شوهری ک تودانشگاپیدابشه شوهرنمیشه... احساس میکنم ب شعوربیننده توهین شده اصن :|
امروز استاد سرکلاس میخواست خاطره تعریف کنه گفت :یکی از دوستام تازگیا استاد شده به من میگه چطوری استرس نداشته باشم مقابل اینهمه دانشجو؟ منم بهش گفتم :جانم فرض کن تو مزرعه ای و داری به یه مشت گاو درس میدی! من/: بچه ها کلاس :| استاد:)
گوجه سبز. لواشک. آلبالو خشکه. چاقاله. ودیگرهیچ... خودتون بقیشو تصور کنید.
از مردمی که بخاطر یک روز مجانی بودن سینما اینجور از سر و کله هم بالا میرن انصراف از یارانه واقعا توقع زیادی است :|
پاسخ به:جملک های خنده دار زیبا...
یکی هم باس به مامانا بگه مادر عزیزم اینترنت stop نداره که بزنم و بیام ناهار بخورم! با تشکر
من نمیفهمم چرا بین این همه شبکه ی تلوزیونی آخرش "سلامت" باید واسم جذاب بشه....
معلم زبان یه ربع دیر سر کلاس اومد تا نشست پشت میز گفت قرار بود که لغت بپرسم یکی از ته کلاس گفت :دیر اومدی سوال هم میپرسی. نمیدونم چش شده از اون به بعد تا از سه چهار نفر لغت نپرسه درسو شروع نمیکنه, تازه اونقدر زبانمم خوب شده.
آیا میدانید افرادی چون آلبرت انیشتین الکساندر گراهام بل آلفرد هیچکاک داستا یوفسکی وکریستف کلمپ همگی اشخاص مشهوری بوده اند؟
امروز یه دختر خانومی اومده بود انتخاب واحد کنم براش گفت آمار ۲ رو بردارم براش گفتم توی دروس ارائه شدتون آمار ۲ نیست گفت برم کافینت های دیگه چی؟ اونجا ارائه شده؟! :|
کاملا واقعی دلم می خواد بدونم که یکی از همکارام چند تا خواهرزن داره. اخه تو این ده سال، سالی یکی دو بار مرخصی گرفته بره عروسی خواهرزنش. اصلا بی نهایت وضعه
به گوسفنده ميگن بهترين روز زندگيت کي بوده ؟؟ . . . . . . ميگه بعععععععععععععع !! چي توقع داشتي ؟ بگه روزي که با عشقم آشنا شدم ؟؟ گوسفنده ....ميفهمي ؟؟!!! گوسفند ...!!!!
جوری که کارمند های بانک به دکمه ENTER کیبورد میکوبن گوشکوب اونجوری گوشت رو نمی کوبن
دیروز رفتم پارک ۳نفر والیبال بازی میکردن دو نفر بدمینتون دو نفر تخته یه دویست سیصد نفر هم داشتن زغال میچرخوندن لامصبا همشون دنبال تفریح سالم هستن !!!