پاسخ به:جملک های زیبا...
میخواستم از این تریبون استفاده کنم و از اون فرد زحمت کشی که رنج و سختیه سانسور کردن فیلم ها و فوتبالا رو در تلویزیون تحمل می کنه و خودشو فدا می کنه تا جوونا به گناه نیفتن تشکر کنم:) خخخخخخخ
سرما
امروز اومدم به یکی بگم غصه نخور، بدهی واسه مرده؛ بعد یه لحظه زیر ابروهاشو دیدم و گفتم :خدا بزرگه خواهر، درست میشه!!
خیلی بیکار بودم حوصلم سر رفته بود گفتم برم دانشگاه با کمال تعجب دیدم از من بیکارترم هست (کسایی که نشسته بودن داخل دانشگاه درس میخوندن) حالا یکم به خودم امیدوار شدم!
امروز تو خونه تکونی. نصف کتابای کتابخونه رو با هم بلند کردم ببرم بزارم سر جاش. خیلی سنگین بود، به مامانم گفتم :کمرم زیر بار علم شکست... مامانم هم گفت :مجبور بودی همه علمو یه جا بیاری!! من :| مامانم:) کتابا :(
از خونه زنگ زدم فست فود غذا بیارن طرف میگه بفرستم واستون؟؟؟ میگم پ نه پ آپلود کن لینکش رو بده دانلود میکنم
توی شهر بازی تو بعضی از این وسایل بازیش باید یه دکمه ی "غلط کردم" هم بزارن
اولین ضربه روحی زندگیمو زمانی خوردم که گردو شکستم ترش بود نگو لیمو امانی بوده:))
بد ترین حالت سر سفره نشستن زمانیه که وسط سفره میشینی انگار داری شطرنج بازی میکنی
در خرابه های قلبت بنایی بیش نیستم سیمان بده کار خوابید...
زندگی متأهلی یعنی به همسرت مسیج بدی :ای عشق، خداوند نگهدار تو باشد اونوقت جواب بگیری: یه بسته قارچ، آبلیمو، مرغ، نون!
یکی از فانتزیام اینه تو مسابقات دومینو وقتی یارو میخواد آخریو بذاره سرجاش یه پِخ بگم دستش بخوره همشون بریزه!!! اصلنم آدم کثیفی نیستم!!!
انقد بدم میاد وقتی از خواب پامیشم به جای صبحانه، نهار میزارن جلوم :|
لامصب وقتی داری درس میخونی تازه میفهمی که بحث های شبکه ۴ هم خیلی سودمند و پرهیجانه!
رفتم داروخونه دختره اومد یه شامپو خرید چهل هزار تومن یه نرم کننده خرید بیس هزار تومن، بعد من وقتی میخوام برم حموم بابام میگه شامپو شبنم شده دونه هزار تومن درست مصرف کن!!! اصلا وضعیه