جملک های خنده دار زیبا...
دارم فيلم چينى ميبينم . . . . . نقش اولش و گم كردم ...
سرما
سوال روانشناسی ! با جواب دادن به این سوال میتوانید بفهمید که افسرده هستید یا نه… . . . . . . . . . . سوال : افسرده هستید یا نه؟
یادتونه بچه بودیم میخوندیم: ماشین مش مندلی نه بوق داره نه صندلی،صندلیهاش فنر داره نشستنش خطر داره! " یعنی از همون موقع داشتن ذهنمونو برای خرید پراید اماده میکردن����
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﭘﺴﺮﻡ ﺑﯿﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺖ ﺩﺭﺱ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺪﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﭘﯿﺸﺶ، ﻣﯿﮕـــﻪ . . . . . . . . . . . . . . . . . "ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻧﺰﺍﺭ ﮐﻮﻟﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ نیم ساعت ﺭﻭﺷﻦ ﺑﺎﺷﻪ " ��
جایزه ی معروف ترین تیکه کلام واسه پیچوندن تعلق میگیره به بذا ببینم چی میشه
دیشب دزد اومده بود خونمون داشت میگشت بلند شدم گفتم دنبال چی میگردی؟ گفت پول پا شدم دوتایی گشتیم
. مورد داشتیم داشته تو مجله جوک میخونده! دستشو فشار داده رو مجله که کپی کنه! . . . . . . . میگن مجله از شدت خنده ، پاره شده !!
اون کولر رو خاموش کن صدای اذان رو بشنویم!!! ترفند جدید پدر خانواده برای خاموش کردن کولر دم افطار!
مورد داشتیم پلنگ به دختره حمله کرده دختره گفته: . . . . اقا پننگ !!! منو نخول ، ببین چقد لادرم ، بزال بلم غذا بخولم چاق بسم چله بسم اونوخ بیام تو منو بخول ... باچه؟؟؟ بوژ بوژ :| میگن پلنگه از اون به بعد گیاه خوار شده !!!
وقتی کسی توگروه بهتون میگه منو دوباره اد کنید ! لطفا ادش نکنید بذارید به آغوش جامعه و خانواده برگرده ! نجات یک معتاد ، نجات یک جامعه است ...!
امروز، مهمترین تکیهگاه زندگیام را از دست دادم…… . . . . . . . . . . . . . . پشتی صندلی کامپیوتر شکست …..
رفتم مترو جهزیه ام رو خریدم و برگشتم به جانه خودم نصف قیمت بازاره
عزیزان فردا شب همگی افطاری خونه ما دعوتین اینم آدرس: オススメの二重まぶた美. نرسیده به 本物の二重になりたい人に پلاک 本物 نیایید ناراحت میشما
:…::.::”::”"..”"”:::”…”"”"”.”.:::”.”:”:”:…”:”.”:.”:”: کاش کور بودی می فهمیدی چی نوشتم ! حیف از این متنی که برا شما نوشتم.!!
سوال امتحانی حیف نون :وقتی انسان ها به طبیعت احترام نمیزارن و حیوانات نادر رو شکار میکنن ، میدونید چی میشه . . . . . . . . . . . . . . . . . . جواب حیف نون : ﻧﺎﺩﺭ خیلی ناراحت میشه����