0

چگونه دیرتر «پیر» شویم؟

 
sama90
sama90
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 159

چگونه دیرتر «پیر» شویم؟

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: با رعایت تدابیر" حفظ الصحه" می‌توان روند پیری را به تاخیر انداخت، بنابراین افزایش تعداد دفعات و کاهش حجم غذا در هر وعده و مصرف شیر،عسل، زرده تخم مرغ و بادام در کاهش روند پیری بدن بسیار موثرند.

لیلا شیربیگی در گفت‌و‌گو با تسنیم، درباره علل پیر شدن پوست انسان اظهار داشت: از نظر حکمای طب سنتی ایرانی، افزایش سن انسان موجب تغییرات بسیار زیادی در کل اعضای بدن شده و تمام اندام‌ها دچار غلبه مزاجی" سرد و خشک" می‌شوند.

به گفته وی، پوست انسان هم مانند غشایی تمام بدن را پوشانده است و به دنبال پدیده پیری نیز دچار سردی و خشکی می‌شود و به دنبال این تغییر مزاج پوست بدن، ابتدا چروک ایجاد شده و سپس شل و افتاده می‌شود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی از سن ۴۰ سالگی به بعد تغییر مزاج به سمت پیری آغاز می‌شود که البته با رعایت تدابیر" حفظ الصحه" می‌توان این روند را به تاخیر انداخت.

شیربیگی عنوان کرد: از آنجا که بعد از ایجاد خشکی، رطوبت دهنده‌های موضعی به تنهایی قادر به ایجاد رطوبت عمقی در لایه‌های پوستی نیستند لذا باید با کمک دستورات تغذیه‌ای به رطوبت دهی عمقی بدن و پوست پرداخت.

خواب عمیق با چکاندن روغن کدو یا بادام شیرین در بدن

وی درباره راه‌های پیشگیری از پیرشدن بدن و پوست، بیان داشت: با استراحت، خواب مفید و با مالیدن روغن بادام شیرین یا روغن کدو به داخل بینی هر روز عصر تا یک ماه؛ خواب عمیق تری حاصل خواهد شد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران اضافه کرد: افزایش تعداد دفعات تغذیه و کاهش حجم خوراک هر وعده (از بین مواد غذایی می‌توان به شیر،عسل، زرده تخم مرغ و بادام اشاره کرد که در کاهش روند پیری بدن بسیار موثرند).

شیربیگی خاطرنشان کرد: با تقویت معده، کبد و استفاده از مقویات غذایی و ایجاد لینت مزاج برای دفع مواد زائد از طریق گوارش می‌توان از پیر شدن پوست جلوگیری کرد، همچنین ماساژ معتدل بدن به همراه روغن مالی، مانند روغن بادام شیرین می‌تواند موثر باشد.

پنج شنبه 24 بهمن 1392  11:50 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها