به نقل از شبکه خبر:
مصرف مواد خوراکی حاوی شکر توانایی بدن را برای مقاومت در برابر انواع بیماری ها به طور قابل توجهی کاهش می دهد. علاوه براین براساس تحقیقات بیست ساله دانشمندان، دوستداران شیرینی در گروه افرادی قرار می گیرند که با خطر بیماری های قلبی رو به رو هستند.
همه افراد بزرگسالی که در مصرف شکر، نوشیدنی های شیرین، آب نبات و محصولات قنادی زیاده روی می کنند جزء این گروه هستند. ضمنا شیرینی خورها از خطر اضافه وزن و ضعف حافظه هم در امان نیستند.
به گفته دانشمندان در جیره غذایی روزانه میزان شکر و محصولات حاوی آن نباید از ده درصد بیشتر باشد