پاسخ به:farshon روی صندلی دااغ وبلاگ نویسان!!!
با سلام
میخوام چندتا ضربا المثل بپرسم ببینم معنی و کاربردشونو میدونید فرزاد جان!؟! (معنی و جایی که استفاده میشند و بگو بلد بشیم)
با آب حموم مهمون می گیره؟
پیش قاضی و معلق بازی؟! کنایه ازفرشون بازی وکسیکه خودشومتبحرمیدونه ومیخوادسرکسی کلاه بزاره.
تا كاسه آب نشكنه آب ازش نمی چكه؟
جلوی زبون مردمو نمی تونی بگیری در گوشتو بگیر.
طبق قانون برنامه میتونم به برخی ازسئوالات پاسخگونباشم
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
یه چند تا هم سوال کامپیوتری
به نظرتون کی اینترنت ارزان میشه پس تو ایران؟!! هروقت پشت گوشتودیدی
چرا چت روم یاهو بسته شد؟! حتما"بعضیهازیرآبی زدن
مفهموم فایروال (firewall)? همون دیواره آتش است که فک می کنم دررایت کردن ازش استفاده می کنن
فرق وبلاگ با وب سایت چیه؟؟؟ وب سایت پولیه اماوبلاگ مفتیه
سلام فرزاد جان خوبي؟ خوشي؟ همكارا خوبن ؟ علیک قربونت
1- فرزاد جون چرا دخترا به خواستگاري پسرا نميرن ؟ چون پسراآشپزیشون ضعیفه
2- اگه دختر بودي دوست داشتي كي بياد خواستگاريت ؟ میخوام ادامه زندگی نه تحصیل بدم.دوست داشتم سعیدشایسته میومددنبالم
3- به تظرت مهريه زياد تضميني براي خوشبختي ست ؟ خیربهیچ وجهه اتفاقا"طرف مقابلوواسه جدایی هوایی میکنه.قانون بدیه توکشورمون
4- نظرت در مورد همكار جديدم در صندوق چيه ؟ حاضرم مجردباشم اماباهمکارتون مزدوج نشم
سلام-احوال شما؟ممنون ازلطف شمابه خاطرسوالای قبل .سلام خواهش میکنم
1-اگه الان دولت اقای روحانی اعلام کنه که:دادن وندادن سبدکالابسته به نظرجناب اشرفی داره شماچی جواب میدین؟دادن سبدکالاروادامه بدن؟ندن؟بادلیل ادامه بدهند سبدروهم خیلی پرکنند کنارش هم یه بقچه لباس هم بدن
2-بیشترکدومیک ازشبکه های تلوزیونی رومشاهده می کنید؟ نمایش وتماشاومستند
3-آدم بایدتوزندگی چقدرصبروگذشت داشته باشه؟ درحد متعارف.لالالالایی لالالالالا
4-مداح موردعلاقه؟ کریمی
5-به نظرشماپسرشجاع اسمش شجاع بودیاپدرش اسمش شجاع بودوبه خاطرپدرش بهش میگفتن پسرشجاع؟هرسه تازه پدربزرگشم بوده
قراره با بهترین کسی که تو زندگیته ودوستش داری بری برا1ساعت یه جایی "توی شهر"تاب بخورید.جاشم قراره تو تعیین کنی.کجا میرید؟
چه نوع سبك موسيقي رو ميپسنديد؟خواننده ی مورد علاقتون؟
وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟
عصبانی بشی چه عکس العملی داری؟
بهترین خاطره عمرت
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
آشپزی بلدی؟
ضایع شدن چه حالی داره؟
از اسمت راضی هستی؟
بزرگترين آرزوي زندگيت؟
بدون شعاربگوهدفت از زندگی چیه؟
باسلام به دوستان عزیز-وشرمنده اقای فنودی-دوستان عزیزازپرسیدسوالات تکراری بپرهیزیدواقعارنج آوره جواب دادن به اونها-باعرض معذرت
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
قراره با بهترین کسی که تو زندگیته ودوستش داری بری برا1ساعت یه جایی "توی شهر"تاب بخورید.جاشم قراره تو تعیین کنی.کجا میرید؟ اگه بگم که جاش مشخص میشه محرمونه ست
چه نوع سبك موسيقي رو ميپسنديد؟ پاپیون
خواننده ی مورد علاقتون؟ فرزادفرشون نه ببخشیدفرزادفرزین
وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟ سربه سرگذاشتن دوستام
عصبانی بشی چه عکس العملی داری؟ سرم رومحکم میزنم به آب
بهترین خاطره عمرت : یه روزدیربه دبستان رفته بودم همه دیراومده هاروصف کردن وآماده واسه زدن شلاق درزمان شاه ومن چون کمی آب زیرکاه بودم موقعیتموعوض کردم ورفتم داخل صف کلاس خودمون وهیچکس هم نفهمیدجزشماراسخونیهاکه دارین این خاطره رومی خونین.
آشپزی بلدی؟ خیردارم کلاس کنکورمیرم
ضایع شدن چه حالی داره؟ دوست دارم برم زیرزمین آب بشم تادرختهاسیراب بشن
از اسمت راضی هستی؟ خیرآخه توهیچ مسابقه ای که باتوجه به اسم ائمه باشه نمی تونم شرکت کنم.
بزرگترين آرزوي زندگيت؟ طول عمرهمه راسخونیها بلندبادا ایشاء الله مبارک بدو نه ببخشیدقاطی شد
بدون شعاربگوهدفت از زندگی چیه؟ یادگرفتن بشکن زدن وشادی وخوشحالی دیگران
چی؟ بله؟اینم سئوال بودفرشون.نه فکرنکنم.اجی برخواربودفکرکنم آره خودشه خودخودشه
به سرویس های وبلاگ دهی نمره بده؟
1- راسخون
2-تبلاگ
3-بلاگفا
4-میهن بلاگ
5- بلاگ اسکای
6-تو بگو؟
تو بچگی چه بازیهایی میکردی؟
دوستان بنده پنجشنبه کلاس اداری دارم اگه سئوالی بودبعدازاینکه شنبه ازکلاس برگشتم براتون کلاس می ذارم نه ببخشیدبه سئوالات خبرنگارن محترم پاسخ خواهم دادواگرنه جمعه شب خونه مادعوت هستین به جلسه پرسش وپاسخ ونشست خبری.خود دانید
به سرویس های وبلاگ دهی نمره بده؟ این سئواله یاجوابه
1- راسخون 10به توان 2
2-تبلاگ 15
3-بلاگفا 19
4-میهن بلاگ 11
5- بلاگ اسکای 12
دوستان عزیز
برای رفع خستگی ورهایی ازپاسخ سئوالات تکراری تصمیم گرفتم به سئوالات تکراری جوابهای دسته اول بدم فکرکنم اینطوری باعث کسل شدن خوانندگان محترم روزنامه نشود.خبرنگاران محترم بنظرتون اینجوری بهتره