مواد لازم :
اسپاگتی نازک حدود 400 گرم
میگوی درشت پوست گرفته خام
روغن سرخ کردنی
مواد لازم برای سس :
کره 50 گرم
پودر سیر
فلفل خشک قرمز درشت
طرز تهیه : ابتدا اسپاگتی را درون آبجوش نمک زده بپزید و با آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید . میگو را پوست کنده و در صورت تمایل دم آن را نگهدارید . اکنون رشته هایی از اسپاگتی را دور هر میگو مطابق شکل بپیچید .
بعد وقتی همه میگو ها پوشش داده شدند آنها را داخل روغن داغ غوطه ور کنید .
سپس بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی یا روی شبکه قرار دهید تا روغن اضافی آن برود و بعد سس را تهیه کنید . برای تهیه سس کره و پودر سیر و فلفل خشک را با هم مخلوط کرده و در صوزت تمایل نمک بزنید و اجازه دهید تا ذوب شود و با لیموترش و این سس خوراک را سرو کنید . این غذا باید گرم سرو شود .