انتشار نامه آيت الله محفوظ از درون زندان
آيت الله شيخ "محمدعلي محفوظ" از سرشناس ترين علماي شيعه در بحرين است که سال گذشته توسط نيروهاي امنيتي رژيم ديکتاتور آل خليفه با حمايت و پشيباني نيروهاي اشغالگر ارتش آل سعود بازداشت و روانه زندان شد.
دستگاه قضايي بحرين که يک دستگاه غير مستقل است، اين عالم شيعه که دبيرکل "حزب عمل اسلامي بحرين" به شمار مي رود را در دادگاهي غير علني محاکمه و به 25 سال زندان محکوم کرد.
گفتني است، اين اولين باري نيست که آيت الله محفوظ توسط آل خليفه زنداني مي شود. او در سال 1982 ميلادي نيز به اتهام مشارکت در طرح کودتا عليه رژيم آل خليفه، بازداشت و بيش از 10 سال از عمر خود را در زندان گذراند.
قابل ذکر است، آيت الله محفوظ روز گذشته از درون زندان "جو" در بحرين نامه اي منتشر کرد. اين نامه اولين نامه او بعد از صدور حکم دادگاه استيناف به شمار مي رود. متن کامل اين نامه به شرح ذيل است:
بسم الله الرحمن الرحيم.. سرنوشت من این است که با خیر و بر علیه شر باشم، با عدالت بر علیه ستم، با عشق بر ضد نفرت، با راستی بر ضد دروغ و نیرنگ و با توده مردم بر ضد طبقه گرایی باشم.
زندان بر قناعت من افزود و اینکه من از حق و خیر و ایجاد اصلاحات حمایت می کنم و این فقط یک ادعا نیست بلکه آن جایگاه، رفتار، از خودگذشتگی و ایثار و دور از نیرنگ و ریا است.
از درون سلول خودم در زندان خطاب به همه کسانی که به من ظلم کردند و مرا مورد اذيت و آزار قرار دادند، کلام امام کاظم عليه السلام را می گویم: «هیچ روزی با سختی بر من سپری نخواهد شد مگر آنکه روزی در آسایش برای تو سپری شده باشد تا اینکه همگی به روزی خواهیم رسید که برای آن پایانی نیست و افراد باطل در آن روز زیان می بینند.» (لن ینقضی عنی یوم من البلاء الا انقضی عنک معه یوم من الرخاء حتی نفضی جمیعا الی یوم لیس له انقضاء یخسر فیه المبطلون).
به کسی که مرا به زندان محکوم کرد و رضایت مخلوق را به اسباب خشنودی خالق ترجیح داد، به کسی که به من ظلم کرد، زندانی ام کرد و برایم حکم صادر کرد می گویم که از تو به خدای قادر نیرومند شکایت می کنم، خدایی که ظلم ظالم را در او راهی نیست و کسی از حکومتش زیان نمی بیند. او حق من را در دنیا و آخرت خواهد گرفت.
با خالص ترین سلام ها و درود ها به همه فرزندان رزمنده ملتم.
|
منتظران مهدی آگاه باشید!
حسین را منتظرانش کشتند...
دوشنبه 21 بهمن 1392 1:46 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373